Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj uniformi, bruka i sramota
Da poručim neprijateljima moje Domovine : BOSNA I HERCEGOVINA ĆE ZAUVIJEK IMATI VOJSKU,DA SE VIŠE NIKADA NE MOŽE DOGODITI I PONOVITI 92. O demilitarizaciji možete samo sanjati,NIKAD.!!
lutrija Mlad si i nemaš pojma šta pričaš,ti nisi upućen u ustroj OS BiH,ti pukovi koje pominješ,znaš šta su,NIŠTA.Pukovi ti služe za polaganje cvijeća na grobovima vojnika,odnosno one grupacije iz prošlog rata koju oni kao baštine i održavaju.Komandant puka je najobičnija figura i nema nikakvu subordinacijsku težinu. Pukovi su jedna obična NULA i neće se dugo zadržati,to je jedna parazitska forma koja je bila u to doba kompromis. Informiši se malo,pročitaj
Lutrija Glup si dečko,prelaziš sa teme na temu, trenutna je rasprava o ustroju OS BiH, 'ajd malo to prouči : http://mod.gov.ba/files/file/zakoni/Zakon-o-odbrani-bs.pdf
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima li jos koga da se nakaci na budzet ?
gledaj sto ga grli ministar ko RODA RODJENOG !!!
manja drzava a vise oficircica to nece na dobro izaci
E jest ga zagrlio ko da mu je rodjak :P
Putujući cirkus Monty Python ! Zatvorili ulicu, jednu od arterija grada, autobusku stanicu... Kad sam vidio koće nas braniti, čvršće stežem Kalaš ispod jastuka.
Država koja nema vojsku, nema ni državnosti! Kakva god nakaradna današnja vojska bila, neka je, zlu ne trebala ;)
Ima državnost i sve odlike države, a sad smo je jedna od širomšnijih država na čast poličkim kvislinzima!
Cetnitet je nikad nije imao niti ce je kad imati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cestitam....od srca.