Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh, fakat je teško bilo doktorirati kad ti je tata profesor, plati ti školovanje po americi pa ti još nađe posao na FPN-u..baš komplikovano, riječ je o vanserijskom geniju
Meni predavala. Predavanja niđe veze, nema pojma o osnovnim stvarima...
bubno bi ja ovo s pjesmom
ko gu.zi ovu na fakultetu ? ja cuo Besim Spahić
AKO JE PRAVA MUS.LIMANKA STO SE NIJE ZAMOTALA.. SRAMOTA
Drago mi je vidjeti da ima nekoi doktorat iz PR-a, cestitke na tome. No, prije pocnete savjetovati druge predlazem da poradite na svojoj komunikaciji prema poslovnoj zajednici - npr. Linkedin profil da napravite tj zavrsite. Sa druge strane, bez iskustva u medijima, sumnjam da moze biti kvalitetan PR Strucnjak, pa makar imao i doktorat. Da ne bude post sa losim namjerama, odlicno odabrana tema, BiH pod hitno treba Re.branding.
zato si ti toliko pismen da cak ni ovoliko glup komentar ne mozes pravilno napisati
joj ocam đaba joj doktorat kako je ružna ne bi je ni za 1000 eura dohvatio i uz pet vijagri..
Iskrene čestitke profesorici Duraković, i pozdrav od studenata IV godine komunikologije, FHN-a Mostar.
Puno njih imaju tate i mame na polozajima, pa se opet samo smucaju po gradu!!! Kako smo mi proklet mentalitet, daj samo negative... Svaka cast dr. Jasna, iskrene cestitke!
Sve pohvale !! :) Cestitam.. :)
Svaka pohvala za Jasnu i njen rad. Istina - komunikcijske strategije su pasivne ili često pogrešno usmjerene. Čestitke!
Sve pohvale za dr. Duraković, i da u budućnosti objavljuje još više knjiga! Cijenim je i kao profesora, jer uvijek je bila spremna pomoći studentima, i nesebično im prenosti svoje znanje kojeg ima na pretak!