Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
diplomirani kriminalisti, njih par hiljada na birou su na aparatima, posao dobili mtalostrugari, konobari, frizeri (jednog prepoznao)...
.....natječaj je bio za SSS.....mogli su se javiti i kriminalisti ako im nije ispod časti........
@Conte 03 Kakve casti brate kad ne rade nigdje od babinih sinova i politickih uvlakaca..svaki bi pristao raditi
Bravo! Ovako se pospjesuje ekonomija BiH i puni drzavni budzet. Zahvaljujuci novim policajcima skocice promet u mnogim kladionicama i buregdzinicama, da ne spominjemo punjenje budzeta od kazni za nepropisno parkiranjr koje se napisu samo i iskljucivo fukari. Trebamo jos drotova da ostanemo najsigurniji grad u Europi. Irfi Neficu dozivotni mandat!
sad ce se poboljsat sigurnost gradjana stiglo pojacanje
*ebem im mamu svima.. nepismeni idioti koji jebu pismeni narod
95% tatini sinovi sa štelom lično znam jednog iz sipe , bio manji od mene i sada je, mršav drama ( babo mu u sipi glavni) eno ga sada zavrsio srednju odma u specijalce, jebes i konkurse i gluposti momak 170 visok nema ni 70 kg al je specijalac.
nece tati sin u saobracajca...tatini idu u vladu ..i tatini nemaju SSS nego fakultet tokom kojeg nisu knjigu otvorili.....a inace eno ti Francuske legije stranaca..koja se smatra jednom od najbolje utreniranih ratnika...taj od 170cm upravo ne bi imao vise od 70kg... a onaj od 180cm 80kg plafon...i vjeruj mi daleko je spremniji nego neki od 180cm 95kg misica...tako da nije kg nije nesto sto opisuje kakav je neko specijalac...ne znaci da mora biti bilder..
Nadam se da će ove mlade snage murije biti bolji i kvalitetniji od dosadašnjih. U policiji je nažalost sigurno 50% ublehaša koji ni moralno a ni fizički nisu na nivou zvanja i službe kojoj pripadaju.
Jesu nam na usluzi.
nek ih je 20 dalo 20 milja nadredjenim... trljaju rukice drotovi sto drkaju krc po kancelarijama
Kako ovo oni njih školuju pa svakog petka imaju promociju po 20 komada ...???
ovo policajci po Bolonji.
neka je sa srecom momci
koja zivotinja maše repom sa strane ?
gledaj na "tribini" najjačeg inspektora u PU Živinice, on kad ode u penziju otkrivenost KD će past za min. 20% :D, a inače ovih 30 policajaca iz TK-a su Begini izabranici (sadašnji premijer TK-a, tad bio predsjednik komisije), nema se tu šta komentarisat ko, šta i kako je primljen kad se to kod nas sve zna kako ide...ništa to je to:D...sretno momci!!!
Ma evo ti cener na kafu i hajd vozdra..
Bolje kcerka ravaku nego sin pandur !!
Vlast i policija mito i korupcija !