Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad fino diplomu u regal,da se babo i majka mogu falit u familiji,a vi kofer u ruke pa pravac preko grane,dokle god stignete dobro je,svugdje je bolje nego ovdje.
ako odu ovi novopečeni pravnici ko će nam pet do dvanest sastavljat nove tužbe protiv srbije...
...i nadom u bolji zivot u Njemackoj
I sada neko ko je je odlican u svom zanatu i malo se reklamira moze da prodje bolje nego neko za fakultetskom diplomom.. Evo nadjite vodoinstalatera ili elekttricara koji ce vam nesto uraditi a da nece uzeti 100km...Samo stvar je u tome sto nece niko da radi i da nauci te poslove kako treba...Svi hoce kancelariju...
sve što se od većine njih može očekivati je nova faca na predizbornim plakatima 2022....
ma ja nek radi klosar falsifikator a ovi pu pod noge evropa
U ovom poremecenom sistemu vrijednosti izgleda trebat ce Vam i doktorat da dobijete neko zaposlenje.Zadnjih 15 godina se diplome kupuju sto je uzas,pa se postavlja i pitanje validnosti znaja,struke..Proizvedeno je more nekvalitetnog kadra ali cast izuzecima koji zavrsavaju na jakim univerzitetima.
Bjezite odavde jos danas... SRETNO... ne cekajte da Bakir napravi 100.000 radnih mjesta, Dodik da prizna BiH...Covic da prestane traziti treci entitet
sve magistri predskolskog nastavnicki fakultet..... nista sto bi donijelo dobit
Sa nadom u visegodisnji biro
Dovoljan broj mladih i visoko obrazovani za izmjenu cjelokupne vlade Bosne i Hercegovine, od -do ...
Isključivo u inozemstvu. Ostarjeloj evropi je potrebno edukaovane jeftine mlade krvi !
Ni Tito ih nebi vise nastancao
@Karadoz Zato ih je drug Dzemo nastanco :)
Sa diplomom i nadom u novi zivot i svakako u duge redove biroa za zaposljavanje.......
Zao mi je ove cestite omladine koja je naporno studirala i radila u zemlji u kojoj premijer (Konakovic) i gradinacelnik (Skaka) imaju kupljene diplome .Zalosno kakav primjer se daje i kakve vrijednosti se promovišu !
@malosutra633 Zato je BiH drzava, ona prava 😃😃😃
Kad dobijete diplomu slijedi nokaut zvani život, drito u nos. Skontaš da si bukvalno džabe se handrio
Šta si ti završio? Ako se može znat..
@nistavamnevalja Pravo, zato tako pričam :D