Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajevo je leglo islamofasizma stoga je razumljivo da ne zele spomenik papi
odatcu ti tajnu - pradjed ti je turcin :( 500 godina nije malo, ali bila su to vremena je*ganja i pusenja kakvog srbi nisu vidjeli u historiji :D pa da te pitam srb-ine, bi l\' mi ga malo ? a ako ga dobro popusis(posto si vec turcin), bices trucin na kvadrat... :D
23,04%
dzihad mora biti zaustavljen u srcu Evrope...
ako ti se ne svidja razguli iz drzave poturice. Nadam se da i ti slavis 500 godina ajvatovice, kao sto su ti i pradjedovi slavili :D 500 godina pod turskom cizmom (citaj qrtzem) nije malo :D Uzivaj i sajsi ga poturice, jer smo svi mi turci... nema toga ko je turskom qurtzu pobjegao . Lijep pozdrav Turčine :)
aferim
mare mrš islamdžije u Anadoliju !