Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yeebeem ja drzavu dje nam sandze prodaju muuda za bubrege... addmmiinneeee, poshipu li se sta??? jel kriza???
NEKA DOTIČNI GENERAL PROŠETA MALO BOSNOM I ODRŽI TRIBINE NA TEMU GDJE JE NESTALO2 MILIONA DONACIJA KADA JE BIO F MINISTAR.OSNOVAO STRANKU ZA SEBE DA BUDE MINISTAR A SADA POSLANIK ZAMRZO PENZIJU A SADA PJEŠADIJA PUŠI.NAPRED SANDJAKLIO.
@Popper Damire nabije te AGRESOR NA N E O S U N E C E N K U R A C I TEBE I HALILOVICA.. Da kojim slucajem srpska b a g r a koja se obogatila na k r v i srpskog naroda ima u svojim redovima s r p s t v a i lj u b a v i prema svom narodu od k r v a v i h para koje su napravili u r a t u svercujuci sa A l i j i n o m b a g r a o m, organizovala bi \"ekipu\" da Halilovica i njemu slicne z l o c i n c e smicu na svakom koraku, ali oni i dalje svercuju sa Bakirom, Harisom i ostalim zlocincima, SJEME IZDAJNICKO IM SE ZATRLO...
Damire nabije te AGRESOR NA N E O S U N E C E N K U R A C I TEBE I HALILOVICA.. Da kojim slucajem srpska b a g r a koja se obogatila na k r v i srpskog naroda ima u svojim redovima s r p s t v a i lj u b a v i prema svom narodu od k r v a v i h para koje su napravili u r a t u svercujuci sa A l i j i n o m b a g r a o m, organizovala bi \"ekipu\" da Halilovica i njemu slicne z l o c i n c e smicu na svakom koraku, ali oni i dalje svercuju sa Bakirom, Harisom i ostalim zlocincima, SJEME IZDAJNICKO IM SE ZATRLO...
Ljudi, ne pretjerujte. Sa zločinima u Grabovici nema ništa ni Sefer, a ni Alija. To je moglo jedino biti djelo nekih lokalnih kabadahija. A ne slažem se da ova knjiga nema nikakve vrijednosti. Radi se o memoarima, istinitim svjedočenjima iz prve ruke o tome kako je Haški tribunal relativizirao uloge žrtve i agresora.
\"drame koja je počela krajem 92. ili početkom 93. godine, kada je armijski vrh došao u sukob sa državnim rukovodstvom BiH, koje je javno zagovaralo Republiku BiH a stvarno radilo na etničkoj podjeli i uništenju BiH kao države i ustroju minijaturnih nacionalnih područja\" Alija, sve ti mrtvo i zivo, dabogda ti zemlja kosti izbacila.
U pravi si pjesniče! On je navikao raditi zločine, nije bitno nad kim ili čim. Jednostavno, to mu je u krvi.
A ja sam se pitao sta je ovaj parlamentarac radio protekle tri i pol godine. Osim sto je sastavljao upitnik o donacijama.
Jos jedan od dezurnih, rezimskih bolesnika ciju ce knjigu procitati samo njegova zena, a mozda i djeca..Quo vadis BiH??? Ovo je zlocin nad pisanom rijecju, jer zbog ovakvih d e b i l a istinska knjizevna djela nemaju mjesta na presi za stampu... Svaka K A R I N A koja je na \"polzaju\" napise neku B U D A L AS T I N U i \"dezurna izdavacka kuca\" je objavi o trosku naoda, a onda se knjiga rasproda putem veza i baci negjd u cosak i niko je ne procita, a \"slavni\" pisac i jos poneki popiju pare u prvoj kahvani.. PRDNEM VAM NA KNJIZEVNOST... Isto je i u RS-u...