Collegium artisticum
0
Promovirana knjiga suada arnautovića
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibraga, ocigledno nemas pojma ni o cemu. Prvo se potrudi da se raspitas, stagod procitas, pa onda kritikujes. Da imalo pratis rad CIK-a (nepristrasno) znao bi o cemu se radi:)
suada arnautovica. malim slovima..
neki od nas nikada neće propustiti priliku da popljuju po necemu sto je nase pa taman bili najbolji u regiji ili šire. Ibraga, slab si ti aga, prije bih rekla da si obični kmet. čovjek se zaista potrudio i uradio obiman materijal koji moze posluziti za izbornu reformu u BiH, a ti si našao da kažeš da je silajdjićev tamburaš, jel samo zato sto nije ničiji tamburaš? ili te jednostavno nervira sto ne pripada blatu kojem ti pripadaš???
Jel ovo onaj Silajdzićev tamburaš iz CIK-a? A tek \"uvodničara\" i jada i čemera: \"Ibrahimagić je istakao da je pojavom ove knjige Bosna i Hercegovina napravila značajan iskorak u odnosu na susjede pa i šire\" Jašta smo, u svemu smo ispred susjeda.