Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je ovo lijepo al mi koji zivimo u Norveskoj za ove skupove saznamo tek preko novina . Sva nasa udruzenja u Norveskoj jako malo brinu o svo m narod koji je ovdje . Sjete se nas samo kad im treba novaca , a sto se tice svih drugih informacija tu ostajemo uskraceni . Zalosno al ovo je istina koja ce nekog mozda zaboliti , al tako je kako je . Hvala na skupu SOS sela u Norveskoj .
Svaka skracenica u prvom pojavlivanju u naslovu bi trebala da ima i pun naziv, pa vas molim da ga i obrazlozite. Ja mislim da je pravo znacenje, S-avez O-tomanskih S-ledbenika