Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damir Nikšić , seljačina iz Brezovog Polja koji je kao vojni obveznik zbrisao u Dojčeland da uz pivu i meze, gleda izvještaje sa ratišta. Kad su ga poslije rata Švabe iz Njemačke šupirale, došao je tu da prodaje mudha za bubrege kao u suštini i kompletna Fortina stranka... Rijetko odvratna njuška...
Njega,Fortu,Čamparu,Zvizdića,Ćudićkinog babu je samo spasila abolicija koju je Izetbegović proglasio krajem rata. Ti su trebali zbog dezerterstva robijati a ne još politički život voditi i upravljati nama koji smo ratovali dok su sa sigurnih kauča primali socijalu po Njemačkoj. To je isto kao kad prekopaš njivu, zasiješ je i dođe drugi da ti kaže to je sad moje, ja radpoređujem o plodovima ..
@snnaapp Drago mi je sto je neko napisao ono sto sam i ja mislio, satro glumi neku gradjansku opciju, kulturu, ali sve samo suplja bez pokrica i bez konkretnih rezultata.
Ako su promjene damir nikšić, čampara, zvizdić i ostale ublehe i preletači onda smo popušili
Svi će oni biti smješteni po kratkom postupku u razne državne institucije kao direktori, članovi upravnih i nadzornih odbora, savjetnici i sl. Nego šta ćemo mi, sitna buranija...
Ako jedan Haris Silajdžić, pa jedan SBB koji je u pozadini tada imao Dnevni avaz i reis-ul-ulemu nisu uspjeli preuzeti vodstvo Bošnjaka ne znam ćemu se nadaju ove današnje strančice koje nas toliko razjediniše da smo došli u poziciju da je jedna šaka ujedinjenih HDZ-ovaca u stanju da bira i ucjenjuje s kim će u koaliciju od Bošnjaka. Lijepo je Aljo oporučio: Mijenjajte ljude, ne mijenjajte stranku.
Mislio si dobiti 10 hiljada više??? Doktor nauka stao iza leđa jednog difovca, trenera što položi u par dana 11 ispita a predhodno diplomirao. Koji si ti bio gospodin a sad metla.
Skupstina KS jeu predhodnom mandatu bila u bukvalnom smislu Zadruga. Jedino se pok. Segmendina isticala u pozitivnom smislu. Ostali boze sacuvaj. Gori sastav nikad nije bio.
Niksic je toliko pricao, davio nas nekakvim pricama i onim klipovima, cim se uhljebio, nigdje njega nema, sto hoce reci jednu stvar, najbitnije je sebe osigurati, a ostale ko sisa. Kad ne ide u nekoj stranci, samo promijenis dres i opet si tu.
Joj sta je lezihljebovica... strasno!
Damir Nikšić BLJAK! Denis i Aljoša se dobro zeznuli ... Ovaj Bijedić ne zna je li došao ili pošao.
Tendencija pada kod svakog :) niko od navedenih nije dobio vise ali nije problem u njima nego je ova delta glasača već van BIH ; ne znam do koga je
Narod je promatarac i sudija...ne mozes glumiti multikulturu na Bosnjacokoj steti...zakidati samo kod Bosnjaka..a kada dodje..kljucno pittanje odricati se Bosnjaka..kao na primjeru Mostra i NSa..koji crpi glsacko mjenje Bosnjaka a radi za intres HDZea..
Denis i Aljosa su uhljebili citav rodni kraj, jos u onom sistemu su harali, od univerziteta do rukovodioca u firmama, otuda i baza, moze dubravko posmrkat citavu kolumbijsku ljetinu, aljosa 50 apartmana imati, ali opanak se popapucio
Semir, Denis i Aljoša mislili su da će zajebat SDA. Narod vas osudio, dobili ste još manje glasova. A Denis, oooj Denise šta si doživio da ti Elmedin Kolut Napred Nazad Dva bude šef. A mi Bošnjaci smo u tebi vidjeli veliku gromadu od čovjeka dok si bio u SDA. A sad si pao jadniče
@VITEZ0210 Očito si totalno nepismen i neobrazovan. Pa pogledaj rezultate izbora. Semir, Denis i Aljoša su odlučno prošli na izborima. Pri vrhu su sa glasovima i svi su ušli u parlamente.
Jedini je Efendić "povukao" većinu svojih glasova za sobom, jer SBiH prošle izbore nije prešla izborni prag. Za razliku od Efendića, Zvizdić i Čampara su došli na već pripremljenu bazu, jer je NiP i prethodne izbore u izbornim jedinicama u kojima su se njih dvojica kandidovali imao značajan broj glasova i oni su zapravo dobili te glasove. Malo koji glas su oni "povukli" za sobom...
Damir ublehaš je veliko govance.
bu.dale dok se vi bavite brojenjem smit i eskobar lijevi politicari vam raskrcmise drzavu i napravise vas palestincima