Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izaci sa Klixa i otici na protest. U ime naroda s Klixa ! Klixashima niko nista nem oze. Stite ih office stolice il mehke fotelje. Iznesite guzove sad ovaj put za mirnijie ulice vrooom vrooomm an annnn. Kontas.
Koji su to idioti. Blokiraju saobraćaj običnim smrtnicima. Zašto ne bi blokirali zgradu vlade npr.?
treba blokirati cijeli grad jer vas boli kuraac za proteste
treba blokirat policiju i da postave vise kamera koje ce kontrolisat brzinu kretanja,pa kad ih 100dobije kaznu jer se izivljava po gradu onda ce se malo smirit sve,nije seficu bio prvi put da uleti tu 100kmh a kerovi samo gledaju i sute
Vlada i parlamentarci nece moci prisustvovati ovom protastu jer upravo donose nove zakone o porezima, akcizama, nametima a sve za dobro vas koji protestujete ?!?!?!?
Promjene u režimu vlasti zbog protesta "Za Bosnu i Hercegovinu"