Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G-dine Inzko ko je kriv zasto je Bosna i Hercegovina u ovako katastrofalnoj situcaji,Genocidna srbija i svi oni koje Vi predstavljate. Jedan Predsjednik,Jedan USTAV,Jedno Ministarstvo,Jedna Policija,UKIDANJE genocidne tvorevine,Jedan Budzet,vratite PRAVU zastavu nase drzave,Pravu Himnu,i trazit odstetu genocidnoj srbiji,tuzit je za glavnohg organizatora genocida i ratnih zlocina,agresiju nad nasom suverenom drzavom i masakre nad civilima. BiH4EVER!
Daj ba Inzko,otvorte te granice prema EU i svecete rijesiti za 2 godine vjeruj mi.
Dođem ti ja sa svojim Sultanom iznutra da te malo promjenim! Ha?!
Kakve promjene, zar vi mislite eda se mi vas bojimo, kada cete skontati da vam Teheran smrdi, dajte malo tim se bavite.
\"Međutim, promjene u Bosni i Hercegovini u 2009. godini, poput promjena u Centralnoj Evropi 1989. godine, moraju doći iznutra\", DA TACNO i TEBE VISE NE TREBAMO! KOji ces nam ti racku onda. TReba vas istjerati i uzeti poso u svoje ruke.
Iznutra nece doci do boljih promjena bar buducih 10 god. izuzev ako se ne donese krovni zakon drzave BiH za one koji ruse Bosnu da odgovaraju. Imamo otvorene neprijatelje Bosne to su celjadi iz kuce Srbi oni se nece umiriti dok ne dobiju po usima. Bosna je naprednija od Evrope netreba se brinuti jer Evropa je probila granice dozvoljene demokratije sad joj slijedi visok nemoral u drustvu i velki pad porodicne stabilnosti. Ali zasigurno Bosna se netreba nadati u pomoc Evrope jer ovi vamo ne rade nista bez interesa. Bosnjaci trebaju preuzeti vecu odgovornost oko vodjenja drzave to mora se desiti. Selam iz Suisse.
\"Međutim, promjene u Bosni i Hercegovini u 2009. godini, poput promjena u Centralnoj Evropi 1989. godine, moraju doći iznutra\" sto znaci da Bosna kaska za Centralnom Evropom najmanje dvadesetak ili vise godina...Koliko kasak za Zapadnom Evropom,ne treba ni spominjati.