Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto mijenjati nešto što ima tradiciju, kakvu takvu, ali za naše uslove ipak znatnu. Ja ovdje vidim jednu baklju, a ne šest, no opet nije u tom poenta. Tuzlanski univerzitet se svodi na nivo travničkog, bijeljinskog, dobojskog.
Koje smo mi samo budaaallee....mi i OVDJE trazimo i dan danas\"bratstvo i jedinstvo\"..Cak i ZNAK UNIVERZITETA nam predstavlja problem jer smo dopustili srbskoj paschadi da se i tu pita radi\"demokratije\".Hrvati i Srbi NIKOGA ne pitaju vec sami vrh njihovih nacionalistickih stranaka donosi odluke kako saami hoce a kod ans postoje\"konkursi\".Pa se znak nece usvojiti jer na njemu je LJILJAN ,a \"dobri Srbin\"koji je zamazao oci maahnitim Tuzlacima da je\"dobar srbin jer sjedi sa njima(i uzima DOOOBRU PLATU za to!), e taj \"dobri Srbin\"NECE glasati za prijedlog jer-ljiljan je tamo..a kao on je\"dobar Srbin\"...Isto se desilo sa PUDARICEM U Sarajevu za Dan Drzavnosti...NEMA \"DOBROG SRBINA\"-usvojite SAMI znak kakav hocete jer se ni Bosnjak ne pita u Banjaluci nizasta!!!
Oko kakvih gluposti se vodi rasprava, majko mila i draga! Radije se brinite da narodu obezbijedite posao, redovnu platu i zivot dostojan covjeka, a ne da zivotarimo ovako!