Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nećeš ti to prolongirati lopinašu nego ga nisi ni planiro nikad daj nam plate posao i ostalo od čega se živi majmuni jedni
Pokušavaj koliko hoces da prolongiraš svoj skorašnji boravak u zatvorskoj celiji manipulišući (najglupljim) narodom u ovoj drzavi, tj. srbima, ali neces uspjeti, stici ce i tebe kletve, kako Bošnjaka tako i tvojih gladnih ali i dalje priglupih srba u smrdskoj, umrijeli dabogda od gladi okorjeli neo-fašisti i čet.alji!
Ma ovo je smijesno....Srpski Bosanci su ocito u nedoumici sada....najvaznije je da se nesto desava a benzin raste....cijene divljaju, plate stoje....
ja mislio RS ne odustaje od referenduma. haha dzaba rusija, dzaba srbija, kicma puca, stomak se usuko. vole tebe tvoji gladni srbi iz RSa dodo! to samo ih vodi, sto vi ih opljackas to te vise volimo!
Vrlo mudro i lukavo! Servi hoće na njemu dakasiraju poene. Kad ovaj zaglibi skroz, 100% servi će onda kao socijalni zastupnici dodine privatne jedinice \"srediti stvar\" i on će poslušati Međ. zaj. Servima +poeni, dodi -poeni. To je duplo karanje a`la serbisch & americen !
Neces se ti povuci bitango nego cete jednostavno ukloniti k,o sahovsku figuru jer nista drugo i niste mamu vam lopovsku...
Cuj @Olivera yebo svoju majku ahahahaha
@Pretorian 07.05.2011. u 23:56 Da jeste u dijaspori nikad nisam bio ni u bih ni u Srbiji ni u hrvatskoj a jezik sam savladao uz pomoc google translate. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Pretorian kad ćeš odgovoriti,da li si ti ovo pisao?
buhahhaahahaha koji king!!! on određuje šta će se i kako će se? pa lakše je tebe ukloniti nego te promjene napraviti koje tražiš uzort\'o mačak, boji se optužnica, hahaha
Pa niste činili zl.oči.ne da vas se voli,nego upravo suprotno koliko ste u tome uspjeli,teško je reći
Nem ništa od imaginarnie priče i imaginarnih zlo.či.na BiH skuplja dokumentaciju od 92-e i ona je ogromna,ko je vama kriv što ste tek počeli dokumentovati stvari kada se r.at dobro već bio završio,ako je bilo zlo.čina,koje ja ne poričem,bilo ih je,trebali ste ih dokume.ntovati a ne kar.adz.ic ništa nije dokumentovao,jeste prodavao nao.ruž.anje i tako to. Bukvalno milioni dokumenata o zloči.ni.ma srba su u BiH i u Hagu. Dobro eto london.ski.sud nije dobar,kažeš a beogradski,pustiše čovjeka koji je naredio NA VATRU ODGOVORITI VATROM,nisu ga pustili u sarajevu u BEOGRADU.
@Pretrorian......jeste gospodin koliko i ti.......cobane !
Dobro kaze realista ta bol.estna mrz.nja je vec presla pato.loski primjer i sa vama se nema vise sta osim razdvajanje. Ne mozes to tako jednostavno sud u londonu hahahah daj nemoj da trosim reci na ta gov...! A dokazani log.ori muslimanski Viktor Bubanj,Silos od vecih plus 126 manjih samo po Tehe.ranu SDK u mostaru pa u okolini mostara 34 log.ora samo za hrvate... A koliko ste bol.estan narod jasno govori da vasa IZ i politicari javno izadju i kazu da vi uopste niste ni imali log.ora a imamo sve crno na belom dokaze ,izjave,prezivele.. Al bole.stnjaci to javno nije to istina to je cet.nicka propaganda ..\"
Ne volim G.Dodika zbog malverzacija i petljanije kao npr.kad je pre izbora obecavo autoput pa izabro slovenacku firmu za koju se vec javno znalo da je pred stecajem pa posle kad je propala nije on kriv ko fol. Ali ga postujem zbog njegove politicke borbe za RS i Srpski narod. To sto on radi podrzava 90% stanovnika RS!
nece da moze dodoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
jos jedan fasista fasisoidni narod pobjedzen na danasnji dan.
Ima na \"60 minuta\" jedno upraznjeno radno mjesto. Trazi se Srbin po profesiji pa se prijavi.