Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drug multietniĆar, stiglo je proljeće u Sarajevo, u sve sarajevske džamije, crkve, sinagoge, parkove, bašče i avlije. Nažalost, kod tebe u glavi teško da će ikad stići!
De multietnićaru ne laprdaj bezze, nego uzivaj u slikama, ili bar pusti druge da uzivaju.
Ovu predivnu džamiju komunisti su htjeli srušiti, kad je izvjesna drugarica Zehra Mujidović obožavaoc velikosrpske politike bila nakakav faktor u Sarajevu i u komunističkoj partiji. Sve je tad bilo spremno za rušenje, - bageri.... Ali zauzimanjem nekih časnih ljudi među kojim je navodno bio i Rodoljub Čolaković- rušenje je obustavljeno.
Ovaj text je izgleda pisan za došlje..sarajlije znaju da je sve napisano u domenu naučne fantastike i pustih i neostvarenih želja pisca ...
mir i tišina...miriše...čistoca..sve laži..sve je suprotno..jedna od najfrekventnijih saobracajnica-Koševski potok sa svim svojim punim kapacitetom-buka i galama-
mora da je fotograf slikao sa gas-maskom
multienicaru, koje bi nam vi vjerske objekte mogli uslikati u banjaluci? sta imate osim pravoslavnih a da nisu poravnati?
najljepsa dzamija u gradu. jos je ljepsa zimi kada pada snijeg a okruzena kao spomenik onim jakim svjetlima i reflektorima pa se pahulje vide kako propadivaju.
Baš super..samo par metara dalje Koševski potok svoje fekalije nosi li nosi do glavne kanalizacije koja protiče kroz sandžakjevo,a čiji stanovnici tu kanalizaciju nazivaju rijekom..a tek kako miriše?Pravi proljetni miomirisi..toliko o džamiji !
@MultietniĆar Bolje bi bilo da si stavio nick \"Multičetničar\" iz BL... To bi ti bolje pristajalo...
Jos da si ti malo pismeniji i ti bi mogo u SDP a ovako mozes samo kod Dodika jer njemu trebaju takvi nepismeni patenjakovići!
AnalitiĆar, baš smo ćoravi! Izvini! Hvala ti puno što nam svojim analitiĆkim pristupom otvori oĆi. Da ne bi tebe ne bih ni primjetili sve te multietniĆke objekte koje ti navede na prikazanim fotografijama. Živili bih u zabludi. Poslije tvoje multietniĆke besjede odluĆih da više vjerujem tvojim nego svojim oĆima. Pokušaj u SDP-u, treba im takivih analitiĆara u tonama!
\'ta ce alipasa, ja mu spicokom preko glave zadav\'o
A kako fotografu u \"multietniĆkom\" gradu oko nije zapelo za neki drugi prostor ili objekat? Predlažem autoru da pod hitno ispita da li je proljeće stiglo u svih 180 sarajevskih Đamija i o tome nas bez odlaganja izvjesti!