Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan krak ide kroz Srbiju a drugi krak ide kroz Republiku Srpsku. Muslimanima sa 24 % ide ono izmedju krakova.
nijedan narod se ne miri lako s`tim da je pocinio genocid...potrajace to dok shvatis koliko je smijesno, da nekazem paranoicno, to sto mislis da neko hoce sa vama da zivi pa cak ni pored vas. a o nekoj ljubavi suvisno je i pricati. ne radi se samo o bosnjacima,svim vasim susjedima se povraca od vas. citavom se svijetu gadite a mozes misliti tek kako je nama kad MORAMO da zivimo sa vama. mi nemamo pravo odredjivati ko ce zivjeti u bih jer moze da zivi ko god hoce ali s`punim pravom branimo granice ove drzave koliko god to bilo bolno za tebe. kao sto vidis uspjevamo jer drzava bih je suverena nezavisna zemlja :)
Republika Srpska sa vasom BiH nema nista...taman da ponovo aktivirate Pavelica i Hitlera... G L U P A N I SHVATITE, NE VOLIMO VAS, NECEMO SA VAMA DA IMAMO BILO STA!!! RADITE STA HOCETE SA NAMA NIKAD VISE!!! 92. ste rekli necemo sa Srbima, mi smo to prihvatili, vise nema nazad.
plakacete vi za ruskim gasom , ali gasa nece biti !
Samo nek se gradi zasebna infrastruktura do konacne samostalnosti.
Mislim da je ipak od veceg znacaja za REPUBLIKU SRPSKU!!!
Само да знате, Амери одлазе а Руси долазе. Точно так же вы знаете, американцы уезжают русские идут
ono izmedju krakova su dobili zvornicani kojima je danas GAS BiH zavrnuo ventile zbog cega ce preko 1000 porodica ostati bez dnevnog hljeba. ako mislis da se na ovakvim temama treba prepucavati treba da se stidis i konacno jednom ozdravite jer to vec prelazi u paranoju. postoji samo drzava BiH koja je suverena i priznata. u njoj zivi glup i primitivan narod koji evo 20 god. bira iste politicare koji ih potkradaju. mislis da radnicima biraca ne bi bio sad drazi jedan bosnjak koji bi posteno vodio posao bez pravljenja milionskih dugova, koji bi njihovoj djeci obezbjedio sigurnu buducnost? to vazi i obratno.
Moze Rusija da dogovara sa kim sta hoce o kad ima negdje konkretan interes tesko ce neko da im stane na put, pogotovo kad se radi o jednoj zemlji kao sto je BiH koja nema suverenitet osim na nekom papiru koji je vec izblijedio.
Posto bosanac se osecas blizim sa svim nasim neprijateljima...toliko i mi osecamo za shodno da se konsultujemo sa vama! ne brini se...otice i ameri a eto nas u pristini!
Kakva konekcija entiteta, pa valjda je ovo međudržavno pitanje, a ne rgiopnalno. Ne može Rusija sklapati takve sporazume sa entietatima. Ali dok je ministara poput Zlatka, moći će vala uskoro i opštine. I dok je Sadika, po BiH će vršljati kako ko stigne. Haj nek ovaj slobić - dačić ode u Prištinu kao što dolazi u Banjaluku. Nek bude mangup, hajde..