Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim vas, samo nam treba da nam i pozoriste zatvore, i ode i ono malo kulture u ovoj Tuzli! Ali vazno je da nam udobni kabineti nacelnika, premijera i koje kakvih savjetnika ne prokisnjavaju ;) Neka gospoda proda jednog Audija, kojih ima ispred kantonalne zgrade prilicno i eto nam novi krov!!!!
Da se mene pita vec sutra bi u Parlamentu BIH bio izglasan zakon o Zatvaranju svih pozorista u BIH, a novac preusmjeriti u sport
Sramota.
Pa i prije vam je prokišnjavalo pa ste se tek sad sjetili! šta ste prije radili?
@selma uhvati se i ti lopate.
Samo homoreksualci idu u pozorište
pokisnuce mi glooova
bjezite svi u dzamije,na 24% jedino to odrzavaju heheheheeh
@mufid Sta si po-pizdio, bog ce te kazniti
Pozoriste nam i ne treba, cijela nam je drzava jedno pozoriste!
Žalosno i tužno da prvo pozorište u BIH tako propada i da nadležne vlasti nemaju sluha ni za ovo, kao ni za sve ostalo što još vrijedi u BIH. Ako već nisu bili u stanju da grad nema niti jedno kino, ima li neko od nadležnih organa ko se sjeća koliko je ovo pozorište iznjedrilo vrhunskih umjetnika, kakvih nam je fenomenalnih predstava ponudilo ... Ili niko nije Tuzlak, pa da to uopšte zna :-( Tuzlanka .
opomena za sta? za sta je onda opomena 2 milijarde gladnih u svijetu, najvise djece de/bi/lcino jedna? samo id/ioti poput tebe vjeruju u tog cikicu sa oblacka...
Prokišnjavanje narodnog pozorišta je Božija opomena.
pa očistite snijeg s krova, malo se i vi potrudite.....
Tako je. Uhvatite se glumci krpe i lopate i pozite svome pozorištu. Znate ljeti danima sjedit i ispijat kafe okolo a radnici vam trebaju zaradjivat plate i popravljat daske koje život znače.