Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može biti pravni fakultet u RS ali će se učiti onako kako ja zapovedim. Ili nema ništa od toga.
Čuj pravni \'fakultet\', kao obrazuju se u RSu. Dok im je zabranjen internet i strani filmovi niko nista ne smije da kaze a hoće fakultet !?. Jadno, bijedno i žalosno.
A kako ne bi prokisao kad je izvjesni Vito (zvani metak u čelo) dekan.
A Pravni fakultet u Sarajevu (na kome sam studiram) je najveće leglo balinluka sa ove strane Miljacke. I da pitam,šta se to smatra pod pojmom \"četni.k\"....valjda neko ko se izjašnjava kao Srbin i pritom se ne stidi time.
STA JEL OVO DA VAM BUDE LAKSE ZBOG GRBAVICE I SKENDERIJE ??? BUAHAHAHAHA JADNICI JADNI HAHAHHAHAHA, BOSNJACI, NAJODVRATNIJI I NAJJADNIJI NAROD, ILI BOLJE RECENO SKUPINA KOMPLEKSASA KOJI BI HTJELI DA BUDU NAROD :))))
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
kralju...ne moras razmicati to renesansna kreljevina...idi na www.url.ba i napravi kratki link i postavljaj njega...da ne razdvajas taj toliko zbog cenzure
Pravni fakultet u BL jedno je najvecih legla cetnistva u sumskoj, stoga sto se mene tice moze potonuti k\'o Atlantida zajedno sa profesorima u ucenicima.
Ma prokiso je ovaj Vito(mir) davno...
za ovo ćete da popijete metak
Kakav krov takvi i studenti... Prokisli!
Eto i kod nas ima belaja, ne samo u Sarajevu
prdno dodik i napravio rupu.