Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaju li ovi sa univerziteta kolika je plata u bingu .
@Irakiransirija Kako ne otići iz države gdje policija siluje nemoćne,a političari , otimaju kradu.
možete ih zadržat samo bodljikavom žicom i mitraljeskim gnijezdima.
Ma nikako drugacije
@eagleeye Izmještanje minskih polja na granicu
Nemoze ih ni korona zaustaviti a da ih vi zaustavite, ne budite smijesni
Ljude kad redovno platis i platis posteno nemaju potrebe da idu negdje vani. Ovi sminkeri samo prodaju suplju. Kako da nagovoris nase gazde da nema potrebe da kupi zeni i dvoje djece od po 200.000 KM i sebi od 500.000 KM nego da treba da ih plati posteno. Kod nas nema postovanja prema radniku jer nema zakona koji regulise firme brzo. Neko moze da ostane duzan i sutra otvori novu firmu i sve iz pocetka. Drzava dozvoljava varanje sa ovakvim pravilima
Prve val koji je odlazio, odlazio je radi para i radi nedostatka radnih mjesta... A mi koji smo kasnije otisli, otisli smo radi vase usrane politike, stalnog zveckanja oruzijem i radi bolje buducnosti za nasu djecu. Pozdrav iz De.
Opet projekat koji nema nikakvu poentu osim da par ljudi uzme pare na ublehu
Samo naprijed. Treba nam ovakvih Bošnjaka na pozicijama
Malo je ovo nerealno. Pricate o zadrzavanju talenata u BiH. Plata takvom talentu u BiH je maksimalno 2000 KM, a tamo gdje ode 4000 + EUR. Umjesto foruma sa privrednicima pravite forume sa vlastodrscima da omoguce uslove gdje ce privrednik moci talentu da plati 4000 EUR, a ne da ga nametima do 70% opusu radi plata budzetskim talentima.
Imali kakav projejat da se vrate stari u Bosnu.. Sam za komsiju da upitam..
Sda/Df/Hdz unistavaju Mostar od 1990. godine. Svi oni pobijede na izborima. Ne dirajte nista, super nam je.
Onda manje religije i više seksa za mlade, pa neće ići.
Kada bi postojala nagrada "zlatni ublehaš", ovak bi bio medju prva 3.
Jedini način da se zaustavi odlazak mladih iz BiH je da BiH što prije dobije normalan ustav koji će omogućiti napredak države u svakom smislu pa da napokon izađemo iz ovog statusa quo.
dok je ustab sve na 3 nema hljeba ovdje