Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sport je nesto najbolje u sta se moze ulagati, samo naprijed nacelnice i opcina centar
Super. imam dvoje a nemam love. ovo ce nas obradovati....
Ne mogu da shvatim zasto toliko negativnih komentara na vrhunski projekat..Nebitno je o kojoj se Opcini radi, ali cinjenica da Opcina Centar ima najbolje projekte za omladinu. Svaka cast!!!
Steta sto ovo nije primijenjeno u drugim opcinama. Posebno mi je drago sto je ukljucen sport tenis koji je ipak, barem po mom misljenju, najmanje prisutan i dosta skup sport. Svako drugo dijete trenira nogomet pa bi bilo lijepo da akcenat bude na ovim manje primijenjenim sportovima. U svakom slucaju bolje trenirati bilo sta nego nista :-)
svaka cast nacelnice, ovo je stvarno divna vijest, s djecom i sportom gradimo buducnost
kad vidim ove negativne komentare shvatim da su to pacenici i placenici
Aa da mi se vratiti skolske klupe pa da imam priliku za ovo, odlican projekat hvale vrijedan
Sta to ljudi u ovim i ovakvim projektima mogu vidjeti lose!?Pa sramota kakvi ste to ljudi!
zar neko moze negativno komentarisati ovakav projekat koji pruza svoj djeci besplatnu mogucnost da se bave sportom,te na taj nacin osiguraju bolje izglede za svoju buducnost, jer dosta je talentirane djece, ali koja nazalost ne mogu placati i treninge ili termine za sport. Ovo je za svaku pohvalu.
Hvala na ovakvom projektu. Znam dosta roditelja i dječice kojima će ovo puno značiti :)
To nisu naša djeca, to su vaša uhljebska djeca, naša djeca su sistemski uništena i rastjerana. Licemjeri, makar bi ste sada mogli sportske aktivnosti vlastite djece sami finansirati.
Bravo! Odlično za djecu, a i na ovaj način mladi talenti dobijaju priliku da se pokažu :)
ovakvim projektima zaista pružamo bolju budučnost našoj djeci, sve pohvale
svaka čast, projekat za svaku pohvalu
Ovo je odlično! Hvala puno na ovakvim projektima i puna podrška u daljem radu :D