Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Hrvoje ZG ....... ALIAS CHETNlCHK - FASHlSTA ;))) De ba tzv \"Hrvoje\", procitan si k´o slovarica, znamo svi da si CHETNlK fashista, ne prowaljuj se swihu ti, pre-smijesan si ;))
upravo tako, mislim da je Prohić odlično detektirao problem i ponašanje Doika. Vama koji mislite da će doći do nekakvog referenduma i otcjepljenja RS mora konačno biti jasno da to nikad neće biti. Za sada tim procesima upravlja međunarodna zajednica sa Inckom na čelu i to joj je misija, kad nebude mogla to raditi i nebude htijela iamju bosanske snage koje će to sigurno spriječiti i završiti ono na čemu smo zaustavljeni 95.godine kod Banjaluuke.
J.e.b.o vas vise srbin,bošnjak ,hrvat usta Ovo je bogu palakati ! J.e.b.o vas pravoslavac,katolik,musliman Mrtvi se okretaju u grobove za zemlju sto su nekad zvali svojom Sto su zajedno pravile crkve,katedrale,džamije da njihov trud i krv Neko drugo pali kad dodjes negdje drugo i otvoriš usta rece ovaj je iz bosne Ima ona izreka glup si ko bosanac pase vala treba vam A.t.o.m.s.k.a b.o.m.b.a pa onda da preseli normalan svijet crno,bijelo,žuto u citav svijet a vi ovdje s.e.r.e.t.e sram vas bilo !
Prvo ovdje se pise ljepo a ne lepo ! Drugo mi ne vladamo 17 godina vec 500 Ako je po tvome jel nas zoveš turke a Znas li ti ista o histori prvog i drugog svijetskog rata ? Ili samo znas o s.r.p.s.k.o.j propagandi ? Evo da ti malo objasnim Rat sa turcima trazi historiu o nikopolje ko je bio na kojoj strani vi na turskoj Da s.r.p.s.k.a vojska zajedno sa braćom turskom Onda trazi saradnju o vaseg d.r.a.z.e ko je prvi bio sa njemcima protiv Partizana I ko je na kraju dobijo batine ! Trazi historiu o h.u.s.e.i.n.a k.a.p.e.t.a.n.a Bolje uci nesto pametno umjesto samo tu vasu p.r.o.p.a.g.a.n.d.u A to za entite kakav entitet ???? DRAGI GRAĐANI BOSNE I HERCEGOVINE HAJMO MI U SRBIJU PONESITE BOSANSKE ZASTAVE I GRANICE DA MI TRAZIMO ENTITET U S.R.B.I.J.U NOVI PAZAR SJENICA TUTIN TRAŽITE SVOJ ENTITE ILI PRIPANDANJE BOSNE A SANDZAK VI TAKO ISTO SVOJ ENTITET KAD JE TAKO LAKO DA SE TRAZI I DA SE PRAVI DRAZVA HAJMO SVI KO S.R.B.E
@ Zbunjeni Srb... Isto su tako pricali Srbi u Krajni.Sve ce doci na svoje, polahko, ooo da istina boli, nakon silni bajki o Svetom Savi.
sefere trebace ti nove farbe za kosu
Slusaj Tabane, tvoja bosna postoji na 24% teritorije. Mozes ti nas zvati kako hoces mi smo svoji na svome u lepoj nam najlepsoj REPULICI SRPSKOJ. Vi turci, vladate tek 17 godina, kolko vam je stara i nacija. Da si malo bolje procitao tekst razumeo bi post svog teksta.
novi sad na tuzlu beograd na sarajevo zagrab na bihac banja luka i doboj na zenicu bijeljina na brcko a zapadni mostar na suljginu fatu
@Zunjeni Srbin Bilo kao bilo , sta god si, predci ti nisu donjeli parce Bosne na opancima kad su dosli za Turcima, pa nemas pravo ni da nosis, a ti idi u Srbiju ako je volis.
za glamoc grahovo i drvar u sastavu federacije kao odgovor na izborni imzinjering u srebrenici
NEMA PROBLEMA ! PRAVO DA KAŽEM JEDVA ČEKAM DA SE PONOVO POKRKAMO PA KO PBIJEDI DOBIJA PEHAR U TRAJNO VLASNIŠTVO !
@Zbunjeni Srb. Umjesto sto si ucio Svetosavsku izmisljenu historiju zacinjenu mitomanijom , bolje bi bilo da si se vratio svojim Vlaskim korijenima, vecina BH Srba su Vlasi sa Vlasica, Romanije i Bosanske Krajne. Nesto Bosnjaka pravoslavnih bilo je u Humskoj oblasti , koji su takodje posrbljeni. Za tebe necu nista reci jer te ne znam ali si vjerovatno Vlah, mozes znati na osnovu krajeva koje sam pobrojo.
Nisu Bosnje svoji na svome U RS. Ovde ste vi Bosnje svoji na mome.
ukljucicemo se punim kapaciteto u reformu federacije u taj famozni preustroj
A sto hegemonizam? Jer sto nece da se Bosnje same pobiju i pokrste? Jer mozda sto traze pravo da budu svoji na svome u cijeloj BiH kako su uvijek i bili?
@Taban Bujrum Pa mundzosi odlucite se vec jednom sta smo, vlasi, genocidni, smrdi ili bosnjaci pravoslavci. Ja kad citam vase komentare neznam vise sta sam.
MIR SA VAMA BRACO BOSNJANI;NESEKIRAJTE SE ZA MALOGA DODIKA ILI BILO KOGA DRUGOG BUDI BOSNJAK,NA POPISU ZA SVE NASE PALE BORCE OD HUSEINA KAPETANA GRADASCEVICA PA DO OSTALIH ZA TO SMO SE BORILI NAPRAVIMO JAKU I MIRNU REPUBLIKU BOSNU GDJE CE SVI NARODI BITI VRIJEDNI DODATAK NASEGA ZLATNOGA LJILJANA