Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentar nije bio vezan za radionicu vec opste stanje u BiH!!Pravilno je obadvoje gramaticki...Jesul stanovnici Srbije Srbi ili Srpi??
@Jo - Ako ćemo o edukaciji: 'Neznam' se piše 'Ne znam', nije 'Srbske' nego 'srpske', 'neznaju' je 'ne znaju' i nije 'komsiskih' nego 'komšijskih'. Izgleda da mi sa ovih 'glupih radionica' ipak znamo pravopis i gramatiku.
@Jo - Poenta jednodnevne je radionice je motivisanje ljudi da svako uradi društveno korisnu aktivnost u vlastitoj lokalnoj/zajednici općini. Nema nikakve veze s drugim zemljama, gledanjem u tuđe dvorište ili šta već. Baš naprotiv, fokusiran je da probudi mlade da rade u svojoj zemlji nešto korisno. Cilj nije edukacija o geografiji, za to postoje škole za šta nije predviđen ovaj program. Hvala. :)
Program "Aktivni građani" treću godinu doprinosi educiranju mladih u BiH, samim komentarima građani pokazuju koliko su stvarno zainteresirani za ovu vrstu edukacije. Trebamo se jednom prestati lagati.
Najbolji način za pranje novca. Nađi naivne polaznike bilo kakvog kursa (radionice) koji će to sa ushićenjem slušati jer im u životu još samo to treba da bi mogli pratiti zapad u demokratiji (najčešće gej prirode). Na ovaj način uz pomoć naših "volontera" kvazimeđunarodne organizacije peru velike sume novca. (organizacije tipa XY i slične)
Neznam cemu se gradjani BiH obrazuju sudeci prema sinosnjoj anketi na FTV gradjani BiH (U CENTRU SARAJEVA) neznaju ko su clanovi predsjednistva zemlje ciji su oni gradjani,niti znaju ko nam je predstavljao drzavu na Euroviziji!!Da skratim ,nemaju pojma ni o cemu vezano za drzavu ciji su drzavljani!!!Najveca ironija je da su zamjenili drzavu BiH za Srbiju pa su tako na pitanja o BiH politicarima navodili Srbske predstavnike(iz Srbije)kao i na pitanja o predstavnicima BiH na Euroviziji takodje navedose predstavnike iz Srbije! a o edukativnim pitanjima koliko ima kontinenata i okena ,da i ne pisem SRAMOTU. Zakljucak iznesite sami.Nasi BiH gradjani se trebaju obrazovati PRVENSTVENO kako se ne gleda u tudje dvoriste dok nam je kuca u kaosu!!Dragi nasi gradjani iznesite glave iz komsiskih dvorista i posvetite se svom ako hocete normalnu drzavu.