Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA IM CAST TIM DIVNIM ZENAMA !!!
Da se obavezno uvede zakon po kome svi koji hoce da izreknu rijec genocid treba prvo da odu u Jasenovac i poklone se tamosnjim zrtvama. Bilo ih je na stotine hiljada. U pitanju su zene, djeca, civili, a ne 8000 naoruzanih muskaraca koji su krenuli u proboj kroz sume oko Srebrenice i u proboju pobijeni. Srebrenica je bila masakr, masovno krsenje zenevske konvencije, ali ne genocid.
Mama ti je kurava!
na tvoju nesrecu fasistoidni velikosrpski manijaci nemaju ni promil podrske u ostatku svjeta.. bolje ostanite tu gdje jeste i sanjajte o srbiji do kosmosa.
hej, ocito je svima da si ti maloumni, frustrirani kretencina. nego de nas postedi svojih bljuvotina, nikoga ne zanima tvoje idiotsko misljenje. a ovim zenama nisi ni do koljena! povedi ti svoj \"rod i porod\" pa se vratite na brdo sa kojeg ste sasli..
Nikad ali nikad to neće proći u Srbiji. Jopš kad se RS odvoji što je sve izvjesnije...
garant ceto nisi izgubio nikog u ratu, ili si jos jedan ciber ratnik seronjo
Na vasu nesrecu ovakve spodobe nemaju ni promil podrske.
Svaka vam cast drage gospodje. Jedino prihvacanjem istine mozemo ici dalje... @Rammstein: odvoji malo vremena da naucis sta pametno... nekultura i ignorancija ti je na nivou... fuj
Ove su zene obicne besposlene babuskare,pripadnice jedne sekte koje nemaju ni roda ni poroda...kurave obicne
Ipak ima normalnih ljudi! Sve pohvale ovoj inicijativi
Svaka cast! :) Fino isto sto su se pridruzili iz Izraela i Palestine :)
Ovakvi događaji bude nadu u bolje sutra na ovim prostorima. Svaka vam čast \"Žene u crnom\".