Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo ovo. Dajte jos malo clanaka o Dodiku i uniformama
@Dado dijasporitus sjecas se one epizode dodiga iunosenja zastave? toje bila 156 epizoda serie dodik jebach iostali jebachi i ovce. danas igra 455 seria pod naslovom dodig i uniforme,vrs
500 vreca 😂😂😂😂 To ti ga dodje ko flaster/hanzaplast na sikljanje iz karotidne arterije 😅
nego sha otome kae klub posnjaka a sha klub zrba? hocel bit sjednice kake? jelse inzko zabrino? sha kazu izamericke ambasade? jelse oglasijo adeze?
Nebil se djikani okupali bazdi citava bosna zbog njih😂
Poslat ce Dodik pomoć i riješit ce problem, ne brinite nista i ostanite u svojim domovima i uživajte u noći.
...bio 2014 vidio kao pripadnik DVD ...sada ne bih,ne poslije onih komentara.A tek najgore slijedi..
Zbog cega nisam uzrujan? Kakav sam to postao? Kakvim su me natjerali biti?
Na kliksu klasika, Teslic poplavljen a islamska kliks stoka uziva, a sutra im moze poplaviti Maglaj ili Tesanj...
@akademskigradjanin3 Izvini, a kako ste to zahvalili lslamskoj stoci što su vas spašavali prošle godine. Stvari u traktore pa pravac Laktaši. Ne zaslužujete pomoć, zbog takvih smradova kao ti.
Nek vam general pomogne 😂 Evo vam prilike da se okupate
Bice to dobro... Rusi to s neba nadgledaju svakako...
Svi smo u istim gohvnima..
Iz tople sobe u inostrantvu pratim ovo stanje, i mogao bih finansijski pomoći da se zbrinu žrtve poplava kao što je bilo 2014-e, ali neću. Nisam onda, a neću ni sada. I u Tesliću vlada SDS, u Sanskom Mostu SDA, stvarno ne vidim nikakav razlog zašto bi trebalo pomoći tamošnjem stanovnistvu. Dabogda vas voda sve odnijela.
tesko onome kome ti pomazes
@sezam.susam, pomozi ti sebi! odmah ljekaru sutra, mozda ti se moze i pomoci nekako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad Tesnjaci budite opet "pametni" pa im pomazite, lijepo ce vam zahvaliti - velicanjen ratnih zlocinaca i cetnistva kao i prosli put!
I pomogose opet, eno po svim tesanjskim portalima kako su svi ljudi isti i treba im pomoci. Bas me zanima sta bi se desilo da je obrnuta situacija!
@JahacMagle2019 ti uporedjujes prirodnu katastrofu sa ovim??
Uh mashalla,mashalla, do zore ce biti u Doboju! Bit ce to radosna jutarnja kafica!! Ovaj put ce djikani uzalud cekati naivne bosnjake !!
Tišina muđikane!
mamuu li vam vas sarajevsku i krajina je bosnaaa....
@zumbul1 meni nije važno je li Krajina ili Sarajevo ili bilo koje selo i grad. Važno mi je za koga je narod većinski glasao na izborima 1990-e, i poslije toga. Od toga zavisi moj finansijski doprinos saniranja štete i zbrinjavanja žrtava. Trenutno su pogođene sredine pod SDA i SDS. Dakle, od mene će imati šipak ! Nulu ! Dabogda ih voda sve odnijela HAHAHAHA... !