Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I treba tako Svugdje u svijetu svaki Euro/Dolar koji doniras sa dokazom,je oslobodjen poreza/takse. Nije logicno da se oporezuje ta kategorija transakcija.
Svaka cast,nesto pozitivno u ovom sivilu. Ima ljudi i vazda ih je bilo i bit ce,bez obzira na sunovrat drustva i ljudskih vrijednosti. Ne bi niko zaista smio biti gladan,niti sam u ovoj nasoj maloj zemlji.To je ogledalo svake drzave. Bosna i Hercegovina je pored svih nedaca bila specificna zemlja u regionu po solidarnosti,merhametu,druzenju,pomoci uzajamnoj.