Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala i ovog profesora dosta više
Uvijek na klixu jedno te isto mišljenje jednog te istog proofesora sa UNSA. Ima li ijedan drugi profesor da zna dvije normalne sastaviti? Možda neko ko je više upućen u ove tokove, a ne germanista kao Smailagić? (bez uvrede zanimanju)
https://avaz.ba/vijesti/bakirova-minuta/403623/onda-ko-je-ubio-celu Tika taka, tika taka 💀💀💀💀💀
¨Profesor Vedad Smailagić: Vjerujem u integraciju UNSA, ali nisam siguran u pozitivan ishod¨ DAKLE NE VJERUJEŠ!
https://urbanfeniks.net/ekskluzivno/82-zasto-je-sefik-dzaferovic-bedel
Ova sad generacija profesora na Sarajevskom univerzitetu je prepuna kadrova za nigdje i nista, slicno Kobiljaci, Kiseljaku, Docu na Lasvi, Travniku u cijem rangu je i ovaj Univerzitet.Obrazovni sistem u F BiH je totalno urusen, stancaju se diplome i proizvode kadrovi preko noci, gdje za par hiljada Eura dobijete univerzitetsku diplomu.Sve su institucije u Sarajevu prepune tih kadrova od policije, vlade, javnih preduzeca, klasicna PLANETA MAJMUNA
lijepo rečeno, njihov cilj je što duže zadržati ovo stanje, po mogućnosti ga i pogoršati jer je to jedini način za nastavak njihovog lagodnog življenja na grbači naroda. svaki progres je za njih vrlo opasan, jer bi progres društva vrlo brzo otkrio njihovu retrogradnost i nesposobnost.
e mozes zamisliti kad je ovom liku Konakovic sef u stranci,a taj konakovic kupio diplomu. kaKav je ovo onda karakter i ki.a...
njega studrnti ne zanimaju. Ko sve danas predaje na gradjevini u SA, to je katastrofa. Tuzlanska gradjevina je OXFORD za SA gradjevinu.
iz koje je ovaj stranke?
Moj profesore....
ključni problem univerziteta u sarajevu i općenito u bosni je nemoralan i nesposoban obrazovni kadar. ono o čemu oni razmišljaju je kako ostvariti normu za više zvanje radi dobivanja veće plaće i kako iz kojeg projekta izvući za sebe pare. njima su studenti teret, a prenošenje znanja apstraktan pojam. ne postoji integracija koja bi od njih mogla napraviti ljude, posebno ako se uzme u obzir činjenica da integraciju provode reprezenti tog kvaziakademskog ološa.
"prenošenje znanja apstraktan pojam" Mislis NEznanja? Magistri i doktori s radovima koje niko ne cita, ne citira... Kvaziakademski ološ i dileri diploma.
@samp1ta profesor nema razloga biti dobar niti loš sa studentom, ali ima moralnu, a trebao bi imati i društvenu obavezu da svoje znanje prenosi studentima, ukoliko ga ima. na žalost znanje naših profesora je u pravilu na vrlo niskom levelu, a želja za stvarnim usavršavanjem i prenošenjem znanja na još nižem. zato nam i jeste stanje u obrazovnom sustavu i državi takvo kakvo jeste.
Vedad kaze... hahahahahha pa ovaj covjek je neuroticna lakrdija.