Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nakon sto napusti UNSA 200 novih fb nutricionista hahahah kurtona hahah
Trebalo bi otvoriti i odsjek za astrologiju i zvjezdoznanstvo, s obzirom na veliko interesovanje domaćih gatara i astrologa da im se prizna visoka ili najviša školska sprema, kako se često izdaju za doktore ljudske duše, astrologije kao diplomanti kod budističkih svećenika u Lasi ili na nekom od bezbrojnih kurseva kod gurua u nekoj od egzotičnih himalajskih državica.
na kojem ćeto fakultetu bitije bemvamamter više
ojjj ne, šta će od tog mastera iko sviju vam
U vrijeme kada ljudi najvise umiru od kardiovaskularnih bolesti, postavljas takvo pitanje !? A sta ce tek oni sa filozofskim fakultetom u 2017. ?
@miljacka30 Kad bi ta struka bilo bazirana na nauci - da. No s obzirom da je to "struka" koja granici sa sarlatanstvom i religijom i koja od nauke uzima samo ono sto se poklapa sa predrasudama "nutricioniste" (mahom kojekakve navikane efekte iz losih studija i preuvelicane efekte iz studija u kojim su isti marginalni) - to je cista ubleha za mazanje ociju bolesnim ljudima koji se ocajnicki fataju za zabludu da "zdravlje na usta ulazi" i lijenu stoku koja bi liniju i misic a bez truda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
diol. ing. UBLEHA
JAKO BITNO ZA BALKANSKU POPULACIJU KOJA JEDE, ZAPRAVO, KOJA ZDERE I PIJE SMECE. UKRATKO, CJELOKUPNU ISHRANU BALKANACA SA PODRUCJA EX YU, IZBACITI. PRESTATI PITI KAFU, TAKOZVANE SOKOVE OD RUZE, PRESTATI JESTI CEVAPE, BUREKE I OSTALE MASNE BOMBE. DA NE GOVORIM ZA SECERNE BOMBE TIPA BAKLAVA, HURMASICA I OSTALOG, TO TREBA ZABRANITI ZAKONOM I KAZNJAVATI SA PO 1000 MARAKA PO BAKLAVI, RUZICI I HURMASICI. SECER NISTA NIJE MANJI UBICA OD DUHANA, CAK NAPROTIV, VECI JE!
UKRATKO, BALKANCE TOTALNO TREBA PREVASPITATI I POSEBNO IZBACITI BOSANSKU KUHINJU KOJA JE OMILJENA NA PODRUCJU BIVSE SFRJ, A KOJA RAZARA ORGANIZAM.
@PosumljenaVlahinja I o masnoci i o nezdravoj ishrani.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mozda i neko sa klixa upise ovaj studij, pa onda vise nece svaki dan objavljivati nebulozne clanke iz te tematike
Joj kad se jaro navuče na pitu i ćevape sjebat će i sebe i ono što je predavao... :)
E moj profesore, pa mi se toliko zdravo hranimo, da mi tebi možemo predavati !!
ta ce on
Lekcija broj 1: Čevapi su to zdraviji što se sa njima pojede više luka.