Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam sto ne uvedu strajk dva dana ovi iz GRAS pa da vidis haosa u prometu, narod hoce sa GRASOM dzabe da se vozi i sad kao hvali centrotrans... samo strajk pa da vidis haosa...
Postali smo pokondirene TIKVE, rat nas nije ništa naučio naprotiv, svi bi sve džaba. Naučili stmo samo uzimati a ništa davati. Tako je i sa CTS-om, jako pošteno, oni otimaju samo ono što je profitabilno, a nas po Širokači, Komatinu, Drozgometvi, ... nek i dalje vozi GRAS. To što CTS nema vozila za gradsku vožnju, nema veze, to što sami određuju cjenu karte, nema veze, to što za njih zakon ne važi, nema veze, pa ovo je demokratija oni mogu raditi što hoće. GRAS jedva smije na stajalištima zaljepiti red voženje, jer stajališta je MS \"izdalo\" Europlakatimai ostalim, GRAS nesmije mijenjati cijenu karata jer to određuje ministarstvo i KS, nesmije otvoriti, zatvoriti, preusmjeriti - ma ništa nesmije bez MS i KS. Divno, a neko se bahati kako hoće. Gospodine vi koji plaćate kartu skoro 2 KM (opet cijena koju je neko odredio), ako Vam je supo, a JESTE skupo prošećite jeftinije je. I u ratu smo šetali. Čekajte a koje ono vozio u ratupo gradu? A CTS ? Vozio Gdje? I za koliko? Besplatno?????
vratite nam centrotrans! kre.teni kre.tenski. nek je samo nakrast para, nebitno kako cemo se snac da za jednu stanicu od 200m platimo skoro 2 marke.
Bravo Gras...zasto nisu nastavili voziti aerodrom???Gras vozi,a ovi odustali.Jel to u intersu naroda..e moj centro...a vi glupani ne lupajte kad pojma nemate!!!
naprijed Centrotrans, otvorite liniju Ilijaš-Aerodrom, Hadžići-Aerodrom, Trnovo-Aerodrom, Dobrinja - Ilidža, Tarčin -Skenderija. ostavite na miru GRAS-ove linije koje su sada na reviziji samo zbog nekih sitnih nepravilnosti prilikom izmjene reda vožnje 2004 godine, a prije toga su neke i 50 godina uredno održavali. Manjini koja kupuje pojedinačne karte ili se švercuje u autobusima zbog \"skupe\" karte CTS odgovara. ali Nikako neodgovara većini koja koristi Kupone. Zamislite nekoga iz Hrasnice ko radi recimo na Koševu - Ima kartu od 53KM, sa njom se vozi autobusom do Parka, tramvajem do Ilidže, ali mu ta karta, odjednom ne važi za Hrasnicu i sad ili mora ići pješke ili dodatno plaćati prevoz. a GRAS tu liniju drži od 1955. NEĆU DA PLAĆAM 2 PREVOZA!!!
Dodik ima GRAS u saci
balinska posla
Narod je uz Centrotrans ali narod u Federaciji niko nista ne pita jer su se pretvorili u pasivnu masu bez gradjanskih vrlina i sluze za sprdnju i viceve. Sretno Centrotransu u borbi za pravdu valjda ce se naci neki sud koji ovoj bandi moze stati u kraj ...
GO Centrotrans, go konkurencija, go kapitalizam!
Zasto nedozvoliti konkurenciju u saobracaju, ovako ce par dana biti ok a onda ce u trolejbusu ponovno vozac pusiti cigaru...
Kao sto je moj profesor rekao : \"Gras je organizacije za pranje novca i financiranje politickih kampanja\" Nece oni tako jednostavno dijeti odluku koja ce stetiti ovo mafijaskoj firmi.
e bas ce vam besim pomoci..sa strankom za bih..koja slucajno je upetljana i u gras hahahaha eee kad ce nasi shvatit sta je to KAPITALIZMA i KONKURENCIJA...