Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najzalosnije od svega je sto mi ex yu drzave ne mozemo jedi bez drugih u bilo kojem pogledu vezanim smo istorijom i dr. stvarima..A ne mozemo ni jedni sa drugima.. Hrvatska kada udje u eu za bih ce svi putevi ka tamo biti zatvoreni..
www.renesansnakraljevstva.com \"Renesansna Kraljevstva\" je role-play igra sa radnjom smjestenom u srednjem vijeku, tacnije trenutno 1460.godini. Kada se prijavite, postat ce te stanovnik Kraljevine Bosne i upoznati sve segmente srednjovjekovnog zivota. Mozete jednostavno raditi na svom polju, odmarati se u jednoj od mnogobrojnih krcmi, te pronaci supruga/suprugu. Kasnije mozete postati kovac, pekar, krojac, mlinar, mesar ili stolar. Naravno, mozete se baviti i politikom, te postati gradonacelnik, velmoza Stanka, Ban, ili kralj. Mozete postati clan nekog od udruzenja, osnovati svoju porodicu, ili se pridruziti nekoj od posojecih, a uvijek mozete postati i lutalica ili pljackas. Kraljevina treba aktivne igrace kako bi sto prije dobili i novi grad, te igru ucinili jos interesantnijom. Pridruzite se jos danas __________
normalno je da dvije prijateljske susjedne države ovako surađuju. hrvatska je spremna pomoći susjedu na putu ka eurointegracijama gdje. hrvati iz RH sa simpatijama gledaju na građane BIH, žao nam je što hrvati iz BIH uništavaju tu lijepu sliku svojim lizanjem sa bh srbima, oni su rak rana hrvatske i građana hrvatske.