Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalci su odavno trebali biti iza rešetaka, na dugogodišnjoj teškoj robiji. Pravda je spora, ali ipak je dostižna! Kiselite se Arslanagići u zatvoru. :)))
Jao Jao sad slusam argumente odbrane i oni su "pa jarane ne sudi se za Energoinvest, ne sudi se za Feroelektro, pa jarane ovaj oslobodi i njih" vidis da svi lopovi slobodni samo ovi u zatvoru. Gdje zivim i koji nivo hej u pola Sarajeva pa ovo u Jugi ni u selu zadnjem nije biolo na ovom nivou.
dr. arsla nema vise nadrealista da te cuvaju XD€
Uzivajte u blagodetima zatvorske celije.Znamo da nije bas neki komfor ali navici ce te se.Nadati se da ce potrajati,odavno vam je tu mjesto i bilo.
Zasto ste iskljucili komentare na clanak o pederima?
Prnuo Mahmut nemere se dahnut... Rece doktor Arsla :)
Jebali li su rahatluku mater
nekom se jakom opasno zamjerio ,cim su ga svukli u ravan :)
Familijarno u haps
like ;)