Odluka Vijeća sigurnosti UN-a
0
Produžen mandat EUFOR-a u BiH za godinu dana
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobra nam ova drzava pravo,da odu nato snage poklali bi se opet iste sekunde,ama drzava nema sta hahahahahahahah
Svaka cast, to je sasvim neophodno u bjesnilu srpskog fanatizma i srpskog terorizma.!
na tvoje pitanje imam odgovor sve su krivi srbi i srbija, a ti sviraj mandoline , ne gusle genocidasu, prije dva dana uhvacen je srbin podrinjac sa eksplozovom u kolima na ilidzi, onog bradatog ispred amercike ambasade je poslala srbija i finansirala, pa ti i dalje nastavi svirati gusle, hajd MILORADE GENOCIDASU prati mozak u cacak ili kraljevo , JASAREVICA FINANSIRA SERBIJA I MILORAD DODIK! Terorizam i fasizam je SRBIJA I SRBI!!!!
Nego jedetel i vi sarajlije zlatnim kasikama kako je gospodin Izetbegovic nama svima obecao? Sto se tice selekcije, dok nije Ciro tu volit cu je i navijat cu za nju ko god da bude trener. A do promjene sam uz Papeta. VOLIM TE BOSNO!
Pa nisu Srbi pucali po americkoj ambasadi. Mevlid je Bosnjak sa srpskim pasosem. To je zbog vize. Isto kao i Ganic.
DATI MINISTARSTVO VANJSKIH POSLOVA GENOCIDASIMA SERBIMA TO BI BILA AUTO-DESTRUKCIJA...!!! To bi bio kraj drzave BiH-e...!!!
Jesmo li mi jos uvijek u tom Vijecu sigurnosti? Jel i mi garantujemo mir medju sobom?
\"...da se pridržavaju Dejtonskog mirovnog sporazuma iz 1995. godine.\" Hahahaha, eh Zlatko, haha!
ostat ce ali do kad? nakon Mevlida digli su ruke od nas, ali za sada jos odrzavaju mir ...samo do kad... ako se obnovi r at pustice nas da se po u bija mo samo ce zatvoriti granice ne zelim to ni zamisliti
oni svake godine produžuju po 1 godinu mogli su odma produžit 20 i to je to.
Po jutru se dan poznaje..
VRATITE NAM EŠDAUNA I POSTAVITE AMARA ZA SELEKTORA!!!! NJEGOVI IGRAČI NE BI SMJELI RASPRAVLJATI SA SUDIJAMA I DOBIJATI KARTONE... NJEGOVI IGRAČI NE BI MU SMJELI PSOVATI... NJEGOVIIGRAČI BILI BI DISCIPLINOVANI I NE BI ODBIJALI POZIV U REPREZENTACIJU..
meni tetka živi u njemačkoj !!