Predsjednikov blog
0
Prođoše i ovi izbori
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrzavam da je Zeljko Komsic jedini politicar u Bosni i Hercegovini za kojeg bi glasao da bude jedini Predsjednik jedan-dan jedne normalne drzave cjelokupne i prelijepe Bosne i Hercegovine.Veci si ti Bosanac Zeljko od svih drugih politicara!Aferim!
Selma 08.10.2008. u 16:55 Hocemo li vise prestati pisati o tome pederaju? Svakog cuda tri dana dosta. Zenicanin85 08.10.2008. u 17:33 jedini posten politicar u bih sceni koji ce uvijek imati moj glas za bilo koje mjesto da se kandiduje...zivio nam predsjednik komsic! Ja 08.10.2008. u 21:00 On je jedini Predsjednik...i mislim jedini covjek u BiH koji bi i mogao obavljati funkciju jedinstvenog Predsjednika...jos kad nam drzava ne bi bila tako jebeno komplikovana...Bravo Komso! kralj 08.10.2008. u 21:46 sta reci za ovog covjeka nego - dzentlimen medju stokom POTPISUJEM
sta reci za ovog covjeka nego - dzentlimen medju stokom
On je jedini Predsjednik...i mislim jedini covjek u BiH koji bi i mogao obavljati funkciju jedinstvenog Predsjednika...jos kad nam drzava ne bi bila tako jebeno komplikovana...Bravo Komso!
jedini posten politicar u bih sceni koji ce uvijek imati moj glas za bilo koje mjesto da se kandiduje...zivio nam predsjednik komsic!
Hocemo li vise prestati pisati o tome pederaju? Svakog cuda tri dana dosta.
pa dragi predsjednice, i vi se usutili nakon queer festivala kao svi \"pravilno\" orjentisani politicari razmislite malo \"dragi predsjednice\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakav je Zlaja...Komsic je odlican!!!Stvarno je odlican ali do odredjene granice ali ja i ne ocekujem da se on bori za moje interese...ipak je on crven i ovo sto je ostalo od SDP-a je dno dna...iako sam antikomunista poslije Pozderaca najvise cijenim Durakovica i Tokica...