Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi kablovski operateri bi trebali da naplacuju od svakog korisnika RTV pretplatu ali kad bi to radili morali bi prikazati tacan broj svojih korisnika sto je njima automacki veci izdatak za drzavu jer i oni pola korisnika kriju zato sto njihovi inkasanti idu po terenu i naplacuju kesh novac za tv i internet a jedan dio korisnika placa putem banke. Sto znaci kad bi svi placali putem banke znalo bi se koliko korisnika koja kablovska ima onda bi i drzava imala vise para i televizija bi dobila svoj dio e tada bi bilo prenosa utakmica i svih drugih sportskih dogadjaja i mnogo boljih programskih shema. Dok mnogi Gradjani odjavljuju fixne telefone samo da bi izbjegli placanje RTV pretplate. misleci haj imamo mobitele ovako necemo placati tv-pretplatu.
Ma ja Vama ni marke ne dam, nije zato sto ne bih placao vec zato sto ne valjate
how about no!
Za sto da plaćamo taksu?Šta to vi nudite i na šta se troše toliki novci?Povazdan dokumentrani program i dnevnici!Nemojte slučajno ni pomisliti da prenosite reprezentaciju i da poradite na kvaliteti programa a ne samo da se popuni program pa kako god,i još pričate da treba plaćati taksu i neki novi sistem naplate da se uvede pa čak i poskupljenje..dajte narodu mogućnost da ima ili nema te "naše" javne emitere i prvi ću odmah isključiti i FTV I BHT jer ionako ih nikad ne gledam..
RTV taksa ti je nesto kao porez na televizor. Bez obzira da li gledao televiziju, bez obzira da li zivio u nekom podrucju gdje nemas signal drzavne televizije i sl. opet moras da je placas. Jedino ako odjavis televizor nemas obavezu da placas, ali onda oni mogu kontrolisati jesi li slagao da nemas TV.
Ukratko RTV taksa ti je REKET-iranje drzave koji MORAS placati !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)