Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudskoj gluposti nema kraja...
ja čim pročitam textove na ovom portalu o Torabiju,osječam se k\'o beba... osječam se preporođen... svi bolovi prestaju... kad bi otišao na seansu u Zetru,ja bih letio...
Ma dosta je investicija i u crkve isTo tako se radi i po drugim djelovima BiH,narod bez posla,bolnice slabe tj zdravstvo nista neobnavlja i poboljsava u ovoj zemlji,prosvjeta isto,ministarstva samo nicu kod nas i lova negdje nestaje,a TORABIJA DOLAZI KOD NAS KOLIKO HOCETE I KORISTE PRILIKU BEZ ZAKONA I DRZAVE NEMA NISTA,OVAJ TORABI JE SAZREO ZA ZATVORA,I OVI NJEGOVI SARADNICI,KAD NEKI BORAC BRANITELJ OVE ZEMLJE NAPRAVI I NAJMANJI PREKRSAJ KAZNI SE.KOJI JE BORAC DOBIO TAKO LAHKO PRIZNANJE NEKO I PLAKETU GRADA,A OVAJ PREVARANT DOBI ZA SVOJE PREVARE,TO SE SAMO U BIH DESAVA,DA POLITICARI PREVARTANTIMA DJELE PRIZNANJA.
BLJAK!!!!
Zao mi naroda ali da se obnavlja zdravstvo i skolstvo, tj. da se ulazu pare te sfere a ne u dzamije bilo bi sigurno drugacije
Sramota za Kanton !!!
Definitivno............vlasti BiH bi trebale zaustaviti ovaj cirkus.Čisti lopovluk,,ma koje iscjeliteljske moći ??? ništa od toga,pa to i ptice na grani znaju.
Pa zar ne vjerujete? Pa Torabija nam je primio premijer Mujezinović i dao mu zahvalnicu, pa Torabi je potvrdio da postoje piramude u Visokom, pa Torabi je rekao da piramude kod Visokog liječe rak. Niste vi nikakvi dobro Bošnjaci ako ne vjerujete Torabiju, Obmanagiću i drugima.
radi se o tome da su te posjete ovom sarlatanu bile iz citavog regiona ne samo iz BiH,jako puno je bilo iz drugih zemalja,sto je dokaz da su balkanci glupi inace svi.
Povratak u doba plemanskih zajednica i woodoo vjerovanje u srcu evrope...
Kada SDP i SDA igraju kriminalni zlocinacki paganski ples po ritmu Alije I dobijes Sarajevo kao islamisticki centar u kojem tuzilac davi novinara
-tata tata imao sam bliski kontakt s torabijem - na k.rac te nabijem hahahaa
Ljudi je l\' ovo nas neko j*** u mozak!
Pa stvarno da covjek poludi....u Zagrebu bio Bon Jovi, u Beogradu uskoro nastupa Amy Winehouse, a da ne nabrajam brojne druge zvijezde i zvjezdice koje su nastupale sirom regiona, zaobilazeci u sirokom luku nasu zemlju.... ali neka \"masala\" nama dolazi TORABI.....tragedija, drugi cin!!!!!
I naravno - dolazi u sred ljeta da bi prodao sto vise vode :)
Lažnih mesija, dedžala, lažaca..... je uvijek bilo, kao i ovaca koji ih slijepo slijede, i mislim da tu ne leži ključ problema. Ključ problema je u neuređenosti i korumpiranosti pravosuđa i nadležnih institucija. Ovim problemom bi se očito, jer ima milion elemenata koji tome idu u prilog, trebalo pozabaviti Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo unutrašnjih poslova i tužilaštvo. Ovo je organizovani kriminal, internacionalnog karaktera koji se dešava pred očima gore pomenutih.
Imam prijedlog za Torabija neka sjede na vrelo moscanice, kiseli noge i cita novine... i eto svima koristi!!! :P:P:P