Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvijezda Mozes Biti Ti
Sa ovakvim kocijasem u politici, i u Predsjednistvu, nikad nas nece primiti u Evropu.
KAKVO ISPIRANJE MOZGA NEVJEROVATNO LEVEL: KOMUNIZAM/BRAVAR
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakir nije sam prošetao Sarajevom ima sigurno 25 godina
@gooUser1585896984 to je razlika Srbi i Bošnjaci. Oni svog Mileta vole kakav god bio, a naši bi Sebiju na zaklali zbog pogrešnog parkiranja. Gamad smo mi
@gooUser1585896984 Ti garant ne živiš u Sarajevu pa su izjavio ovu glupost
Kakav seljacki marketing... Sve dogovoreno da se dopadne srbima u I.Sarajevo. Trebao je "slucajno" i bila jednog izvesti iz gepeka limuzine.
Ma dobija izbore 1mil%
Mogli su ga smotati kod Stake pa nek se vidi raskos:).
Kralj
krkenzi
Boro Trljaca svaka cast na izboru..
A kad dođe pijan kući ima da udari po krmači. A sutra kad se otrjezni lagaće bilo šta da stvori kontroverzu i sebe iznad svih kao glavni terorist. Nek povede i te cigane oko njega u srpski parlament-sprdačina.
Meni je ovo sasvim ok, uziva u onome sto je inace narodu blisku, a to je hrana i muzika...druzenje, na ovaj nacin on ulazi u narod, sve je to ok samo neka nema vredjanja i psovke. Ne bi se bunio ni kada bi Sefik zastao kod slatkog coseta i zapjevao sa rajom Ah meraka u veceri rane...
Nije ljepno petobanku na celo, ne vazi, mora ponovit sve 😂😂
Primitivac.
Hahahah kakav krmak
Zivio ti nama Baja, nece se samo penzioneri opustat kad im nabacis 50 kermi na 202 kermi penzije
Veseo neki čovjek.
Ima i bradatih. Da nije skup Ravnogoraca.
Eto Bošnje ko nas predstavlja u Briselu. Krkani, Papani, Drekavci, Zlatari