Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas, kada postajem pionir Dajem časnu pionirsku reč: Da ću marljivo učiti i raditi poštovati roditelje i starije, i biti veran i iskren drug, koji drži datu reč; Da ću voleti našu domovinu samoupravnu Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju Čuvati bratstvo i jedinstvo Svih njenih naroda i narodnosti I ceniti sve ljude sveta koji žele slobodu i mir!
--- Nerealan je prijem Srbije i Crne Gore 2025 Nakon toga će se realno razmatrati napredak BIH.
Brate Trampe vadi ga i popisaj se na ovu buraniju...JA znam da oni ne smiju bez tebe apsolutno nista!!!Oni sto mlate to je bzv.
Ako vidite Bakira na ovoj slici vi ste genijalac, spadate u 1% natprosjecno inteligentnih.
Vidim Macrona, desno od njega neki prazan prostor pa Junckera. Nikako Baketa uočit...
I na kraju Tramp izvali qur.c i popisa se po svima...Lik radi sta hoce!!!
Hoce li Dodo prisustvovati,i on sebe zove predsjednikom necega...
Deklaracija ciganije.
Dzaba su se sastajali. Dok je Bake i Dodo na vlasti od EU nema nista.
I ne treba da bude. EU treba odyebati i učvršćivati veze s Turskom.
rekoše li šta za odnos aktuelne političke i sudske vlasti prema ubicama ova dva djeteta davida i dženana il ovo oni laprdaju samo kao razlog za slikanje.
Samo otvorit granice, da balkanci mogu malo masovnije izac u Evropu, da im se otvori oci i da shavte kakav je balkan ustvari brlog i logor. Ovako, zatvoreni u toreve, kad ne pada kisa za prvi maj dovoljno je da se kaze da godina nije propala. Napredak im je trzni centar i trotoar. Nemaju balkanci pojma sta znaci sloboda i dostojanstven bezbrizan zivot.
U ime svih nas u zeleno bijelom, za zakletvu Erdi sto spjevasmo stih, ja kunem se srcem i dusom i tijelom, da volimo ga u ime Turaka svih... SVI NA KOSEVO, SVI NA KOSEVO, GDJE NAM GOSTUJE, GDJE NAM GOSTUJE, ERDO SAMPION !!
https://novac.jutarnji.hr/aktualno/sanse-da-do-2025-pristupe-europskoj-uniji-imaju-samo-crna-gora-i-srbija-i-to-male/7367784/
SDA I NJIHOVI PAJTOSI HDZ, SDS/SNSD 1. RAT I PODJELE 2. 500 000 NEZAPOSLENIH I SVAKE GODINE PO 50 000 LJUDI ODE 3. FIRME SU UNISTENE, PRODATE LOPOVIMA A RADNICI NA ULICAMA 4. MITO, KRIMINAL I KORUPCIJA SU STANDARD DRUSTVA 5. VLADAJU RATNI PROFITERI, KOJIMA SDA STIMA SVE POSLOVE I TENDERE 6. TRECI SMO PO NEZAPOSLENOSTI U SVIJETU I PRVI PO KORUPCIJI 7. ZDRAVSTVO, KULTURA I OPCA PERSPEKTIVA JE 0
Neka si nam ti kazao, mi smo glupi ali eto imamo tebe pametnjakovica! Drzi se ti nastavnika iz Gusinja!
Sumnjam da je iko od prisutnih bio i ostao upoznat sa time zbog čega je prisustvovao..
Vidi ti se kroz usi koliko si inteligentan.
maze i se ova deklaracija ne hlljeb? mogu li platiti struju sa nom ili kupiti kakve odjece?