Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za svo ovo vrijeme sda suti.sute i za kriminal cik-a,uopste se ne zalazu za primjenu popisa iz 91.vec ranije su izigrali drzavu za presudu srbiji, za peljeski most i za bih imovinu u hrvatskoj.sada sute bojeci se da hdz-u ili dodiku ne stanu na zulj da ih slucajno ne izigraju za vlast.vlast i fotelja im je od svega preca.stranka bez principa i ikakvog morala. deklerativno protiv dodika,a njegovim ljudima neki dan dadose 4 zastupnika u domu naroda psbih.onda kazu cemu satanizacija sda?
Svaka čast za rezoluciju, posebno za onaj dio koji govori o uvođenju principa za koji se Hrvatska zalaže da se uvedu u BiH. Neka nam na svom primjeru pokažu kako se to radi
Odlicno neznam zasto se na ovo ceka sve ove godine mi smo drzava i treba da pokazemo zube.A ovo za busko jezero treba da se trazi novac za sve ove godine koje oni koriste a ne placaju .Trebamo uciti skolu od SLOVENACA oni su pravi primjer. BRAVO BRAVO
Treba izdati povelju da se takozvanim migrantima iz Hrvatske dozvoli kretanje po teritoriji BiH, ali da im je strogo zabranjeno provođenje njihovim anticivilizacijskih UZP planova.
Kad ti rezoluciju piše nepismena osoba, možeš samo pročitati gomilu nebuloza.
@ARGUS Dođi sebi ako nemaš kome drugom. Idi na jedan kratak reset i nek ti promjene baterije.
HORORvatska
Da politika Zagreba i Beograda nije ovakva kava jeste, BiH bi bila normalna država!
Nekada bijase lijepa vremena... Pa po nekad na dobre presjednike znao se atentat pomoliti... A za lose da ne govorimo...Sta to bi...Sta to bi.??
Bijahu lijepa vremena - imperfekt, lijepa vremena su u množini! ponekad - piše se zajedno! Pre(d)sjednike Tipkaš po telefonu?
Srbi i hrvati su svoje probleme rijesili!Mogli su bolje i bez rata ali jedini problem su bosnjaci.Kad su nam 93 zabili noz u leda svi su progledali!Zapamtite-Hrvati su stvorili samostalnu bih, hrvati ce je i srusiti!Nikakvog vise interesa da bih opstane ,nakon sejde, mi nemamo!
Komsic je na vlasti od 2006., i tek ti sad toliko smeta?
Hrvatima u Hrvatskoj su Srbi najveći problem. Kako su onda svoje probleme riješili? 93. su nikli hrvatski fašistički logori po Hercegovini. O kakvim "noževima u leđa" ti pričaš? Ekonomski gledano, Hrvati iz BiH imaju najviše koristi od BiH! Mislim da ti je komentar totalno pogrešan, bez trunke smisla i glup!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrhunski. Samo da upozorim na jednu stvar, kad posaljete Rezoluciju na mjesta kao sto je Vijece Europe, Europska komisija i slicno, na tim mjestima sjede takozvani klimaci glavama-knjizni moljci, a to je znak da ce Rezolucija tamo i zavrsiti. Treba poslati, ali je jos vaznije poslati je na adrese parlamenata svih clanica EU i ostalih drzava, posebno USA, svim vodecim strankama ponaosob, te relevantnim medjunarodnim nevladinim organizacijama i medijima.
Dalje, kao prilog posebnog formata, naglasenog i jasno uocljivog presude za UZP, jer budite sigurni da ogroman broj prije nevedenih nema pojma o tome. U moru vijesti svakodnevno sirom planeta je to jedna kap u moru, i zato treba takve stvari posebno naglasiti i visestruko djelovati.
;))
Ja ne mogu da vjerujem da je SDP napokon progovorio! Još ne mogu doći sebi! Jer inače oni samo ćute i pljuju po drugim strankama!!
Ovo neće proći jer ni srbi neće podržati, zbog bojazni da bi sljedeća bila rezolucija i osuda uplitanja srbije u pitanja u Bosni i Hercegovini. Nažalost, imamo previše domaćih izdajnika i utvara u zemlji, ali ovo je svakako dobra stvar, da se pokaže i jednima i drugima, da u Bosni i Hercegovini ima dovoljno normalnih i odlučnih da ovu zemlju brane od njih i da se nose sa uzp-ovcima i secesionistima! ;)
Ih!A osuda biraca koji drugom narodu biraju predstavnike?Nedavno Plenkovic, pojasnjavajuci clanovima ek o cemu se radi, iznosi podatak da je SDejdina stranka dobila 30 tis a sejdo 180 000!Upita belgijanca sta bi bilo kad bi valonci flamancima birali politicke predstavnike?"Kako sta-rat iste minute"§!"E pa vidite, gospodine, mi u hrv cinimo sve da nas narod u bih odvratimo od te opcije"!Ok je to ali hrvati nece jos dugo strpljivo cekati i biti bez odgovora na bosnjacki fasizam
Tako da vam Plenki samo moze poruciti da na rezoluciji probusite jednu rupu u sredini, da je lakse mogu n,b,t, na k,r,,!
jeste li vi u hrvatskoj stvarno toliko ubjedjeni da ste bitni nekome i da neko ima neki strah od vas. vi ste druze moj drzava za sebe a bosna i hercegovina drzava za sebe prema tome drzite se svog dvorista i uzivajte u njemu a bosanci su se izborili za ovu drzavu i sada nije ista situacija kao 1992 kada su pocinjali da se bore za ovo sto sad imaju
nije bio ofsajd protiv Nigerije
Nek jednu rezoliciju kovertiraju i za EU, Ameriku i svim ostalim koji svako malo imaju nesto za reci o BiH. Ako cemo posteno, zašto je njihovo OK a HR loše?