Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
demobilisani bojnici traze hljeb u rukama, na ulicama, njih policija tuce... a ovi reklamiraju najvecu anomaliju drustva, koju ce drustvo ikada imati, njih stiti 1000 policajaca...
Da,oni se ponose sto jedan muškarac gura u analni otvor drugom muskarcu.Izvinite ali meni to nije nikakav ponos
"Neću da plaćam svoju sigurnost" pa i ne plaćaš, Konaković plaća 2000 policajaca da te čuvaju... našim novcem. Stanivuković ti taj luksuz neće omogućiti, ali jedno su Srbi drugo sarajlijice šibicari.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Zasro nas prisiljavate da gledamo nenormalno? Zasto nam uskracujete vikend i ogranocavate kretanje? Ok, vole se istospolni, ali zasto ja to moram znati, nije me briga... Brate, na Igman pa po sumi nek hodaju do mile volje. DINO mislili smo da ste promjena ba politickoj sceni al i ti ces u zaborav.
Marginalizirani su penzioneri, demobilisani borci, socijalne kategorije stanovnistva, djeca bez roditelja... a ovi bolesnici zele samo malo paznje koju nicim nisu zasluzili. Niko ih ne mrzi, nikoga ne interesuju, neka rade sta hoce.
Fujjjjj gadovi..
Ne setaju kako pise nego urlaju piste zvizde ko budaletine...idite u 4 zida kreteni jedni...nemam nista protiv da radite sta hocete samo mimo nas...nasli blokirat grad fujjjjjjjjjjjjj !!!!!!!!!
Otpor od v agine
Ocigledno su dobro finansirani od medjunarodne zajednice, treba osnovat jos jedno udruzenje trazit novac od stranaca, malo konkurencije nije na odmet
Mevlide, izbavi se iz zatvora barem danas, ležat ću ja za tebe ako treba i 10 godina samo uleti u ove majmune.
Jedan " metak " za mog Bakira.Please.
Gledam slike ovih što će biti u toj povorci na drugim portalima,pa nije ni čudo što su to što jesu kako izgledaju garant nisu mogli opstanu u normanom društvu i naći partnera suprotnog spola pa su postali to što jesu,nemojte ih osuđivati.
Idioti na Klixu: "Fuj! Liječite se bolesnici jedni". Kako smo samo tolerantni ljubi vas majka...
radnicka klasa je tamno sive boje, gotovo crne, i nijedne druge.
Refuges welcome? Pa ove stvarno treba protjerati iz zemlje skupa s migrantima!!!
Ne zelim da citam te poruke i zahtjevam od vlasti da finansira proteste sutra, kada budu ljudi trazili prava da rade, zive normalno, imaju primanja vrijedna spomena, te osigurane nize cijene proizvoda, rezija, nameta nego sto je u Njemackoj. Zdravo
A šta bi onda trebale da rade normalne osobe?
znaju li vam majke da ćete na paradu pedera ?
SMRT !!!!