Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek pristanu sva trojica na povecanje minimalne plate na 800 KM. To gradjanima svim treba. NAP treba budzetskim uhljebima da kao opravdaju da oni nesto rade za svoje narode.
Ulazak ove drzave u NATO se treba slavit godinu dana
Ili neka usvoje da plata presidenta bude 900 km podjeljena na njih troicu. Po 300 km i zaradjuju koliko rade, a trose kao da smo kraljevina koja prima gradjane EU na privremeni rad jer svi ko radimo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa srbima moraš biti samo strpljiv, jer koliko god ih mrzio, nikad im ne možeš nanijeti štete koliko oni sami sebi.... podrška za mileta 😉
@jaba ,,,reče zlatnokašikar iz svog 23,78% tora
Zašto to nisu napravili prije potpisivanja onog bezveze papira da se slažu. Dosad su stvarno nas podjebavali a sad sami sebe... Možda je to i dobro. Mi ne učestvujemo niti smo sudije, samo gledamo.
nemamo mi para za nato
Ne radi vam link klixe. 🙄
Koliko je aktuelan i ozbiljan ANP da se u njemu spominje Buroj Ozone kao ozbiljan projekt.
Apn nije toliko bitan jer ne mora znaciti clanstvo u Natou. Apn-om se skrece narodu paznja kako bi proslo Covicevo vidjenje izbornog zakona.
Pročitah ja ovo. Ne dajte Dodiku, zavrsit će opet na UKC Tuzla. Samo ga tamo mogu spasiti.
Izrael nije velika zemlja a kontrolise svijet :-), pa tako ni Bosnjacima netreba ta teritorija. Ovo sto imamo je dovoljno da mozemo kontrolirat citavu Bosnu i Hercegovinu. Eto vama komsijama to 77 % a mi sto imamo ima , samo vremena nam treba :-).
anp ide u brisel . bio reduciran ili ne to je put u nato!
Zatro vam ANP.
EJ TI GORE SA NEBESA ZBOG ANP-A ZVIZNI DVA TRI ZEMLJOTRESA
Taj NATO stoji iz drzave Izrael i branice ga svim sredstvima. Naravno bosanski muslimani koji su puni nekakve kosmicke pravde su nesvesni koliko ih neznanje i poltronstvo svaki put odvede na pogresnu stranu istorije. Tako ce i ovaj put.
Uslovljavanje formiranje vlasti nekakvim nacrtom ANP-a je pravi dokaz koliko muslimanske politicare ne zanima BiH, jer su spremni zbog poltronstva cak urusiti sistem u vlastitoj drzavi da bi ispostovali one kojima svakodnevno ispod stola puse u ambasadama Sarajeva raznorznim spodobama bez skrupula.
Dok oni o tome palamude...omladina ceka pred ambasadama, svaki dan. zalosno.
Samo pudlice od naroda imaju zelju da udju u alijanse poput kriminalne i zlocinacke organizacije NATO-a. Dodvoravanje zapadnjacima koji ih gledaju kao topovsko meso i ljudski sljam kojeg treba zrtvovati za njihove ciljeve. Nekoliko hiljada evropljana je stradalo samo sluzeci po Bliskom istoku i Africi u nekakvim mislijama za koje ni oni sami ne znaju sta ce tamo. Koliko ce ih stradati kada stvarno budu ratovali.
@BudistickiMonarh u bih su bila stradanja,zlocini ,ubistva,rusenja! da nije bilo 'zlocinackog' nata koliko bi zlocina jos bilo????? sav razvijeni svijet je u nato jer je tako zasticen! sta je tu nejasno????
Samo ostro i bez popustanja Bakire...morace prihvatiti kad tad.