Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ujedinjena ljevica je spas BiH
e hajde sad da vidimo ove iz SDA tzv, patriote , sta imaju protiv elektronskog glasanja ...
Bosaneros02 ujedinjena levica sa esbebejom i PDA i dinom konakovićem i a-sda
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Smisleno, pametno, drzavotvorno, svaka cast!
vilenyak E sada ih polako prebaciti na priostor Hercegovine da i tamo oforme blok pa ondak kod Dodicka i tamo je sazrilo za promjene. Ojačajte nam, svu državu a ne samo ovaj dio federacije. Ili pak tamo ne smijete ni prismrditi, haaa?
a gdje su freelanceri?
Ovaj dokument kao da je Dodik pisao. Sta smo dozvolili
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
to je jedna obicna ubleha i prica za malu djecu svako ko je bar malo upoznat sa nasom politickom situacijom i ovim govnarima od politicara zna da je ovo nemoguca misija i bacanje prasine u oci da se dobije koja fotelja vise
Samo naprijed !!!
Lista prilično nerealnih zahtjeva. Kao da će Dodik i Čović smijeniti svoje ljude iz CIK-a koji igraju kako ova dvojica sviraju! Za izmjene Ustava Bosne i Hercegovine treba 2/3 većina u Predstavničkom domu PS BIH što neće moći osigurati u postojećim konstalacijama odnosa.
Problem kod nas nisu male plate, "nedostatak radnih mjesta" i slicno. Problem kod nas je sto drustvo ne unapreduje samo sebe, nego ceka nekoga da ga lafo unaprijedi. Pa ko ce nam poboljsati situaciju, ako ne mi sami sebi? Ako si pametan i sposoban a "nemas posla", onda si vjerovatno u zabludi da si pametan i sposoban. Drzava nije duzna nikome "obezbijediti posao i platu", jer ne zivimo u bajkama. Ovisis o potrosnji i potraznji na trzistu pa bujrum. Koliko vrijedis toliko imas.
Kada citam ove komentare tacno imam osjecaj da niko pojma nema o kapitalizmu. "KMEE POVECAJTE PLATE KMEE" "KMEE DAJTE POSLOVE KMEEE". Izvinite ljudi, ali kome da povecavaju plate? Za sta? Kome da "otvaraju radna mjesta"? Ovi jugonostalgicari nikako da skontaju da svabo i amerikanac imaju standard ne zbog drzave nego zbog pojedinaca u drustvu koji vode biznis i imaju od cega da daju plate. Znaci drustvo samo po sebi pravi standard, a ne politika. Najlakse prditi tu, a niko pojma nema.
SDPBALIJAMA I JUGOBALIJAMA DODIK JE NAPISAO STA I KAKO NIJE DZABE NIKSIC ISAO NA TAJNE SASTANKE KOD MILOKRADA
sdp je sa sbbom i ludim.fahrom izdao BiH izglasavanjem.zakona o prebivalistu, nakon cega je u srebrenici prvi put poslije rata nacelnik sa sajkacom, zakon koji je znatno smanjio broj bosnjaka u skupstini rsa i samim tim pomogli ratne ciljeve agresora i genocidasa
sdp je sa sbbom i ludim.fahrom izdao BiH izglasavanjem.zakona o prebivalistu, nakon cega je u srebrenici prvi put poslije rata nacelnik sa sajkacom, zakon koji je znatno smanjio broj bosnjaka u skupstini rsa i samim tim pomogli ratne ciljeve agresora i genocidasa
nek se lijepo vrate, a ne se uhvatili sarajeva i ne misle nazad...
zašto veliki SDA nije spasio tu Srebrenicu kada je trebalo, kao niko nije znao šta se tamo dešava ma Boga ti
Pod tačkom 17. eksplicite navesti: formiranje Ministarstva poljoprivrede na državnbom nivou jer bi ovo ministarstvo bilo jedino mjerodavno za prihvat EU fondova i njegovu preraspodjelu do direktnih poljoprivrednih proizvođača.
Jeli ona ljevica što ljetos bi kod Do dicka ? Fukare jedne usvane precjednik vam nije skupio ni 6 hiljada glasova nego dobio KOMPENZACIJSKO mjesto. Puuuuu )ebo vass ko vas sastavi, pakaši prodani!!
Ovaj esdepe ko da je pobjedio na izborima, šta ih je na klix-u .. Jel nešto protiv njih napišeš ubiše minusi isto ko da ih je hiljada a ne dvojica :)
@tarik_karaga Pa i prima obrazanog , čitav život, nikakvu novinu nisi otkrio nego de te nama objasni fino kako u tebe seka kaže da tarik boljew )ebe od tate a mama kaze da samo bolje ližeš? Mada ja tata ti najrealniji jer kaže da si mlad i da se još učiš pušenju, ako samo nastavi, nema neike nbez muke moj ti karinaga
@tomicamalii +nauke bez muke
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
18. Da se Bibiji Kerli obezbjedi pauza za ručak na vrijeme.