Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno je da oni imaju,al je nenormalno sto su korumpirani i ne rade po zakonu,vec po naredenju mocnika sa osnovnom skolom
@kumx Šta im je onaj kreten Zahiragić što je ganj'o da džuma bude u rasporedu predmeta i ispita 😂😂😂?
gdje ima stan u sarajevu od 71 kvadrat za 100 hiljada?
Ne stanuje Špoljarić u stanu koji mu je žena naslijedila nego su prevarili jadnu staricu da im da prepiše. Taj je stan oteo na prevaru. A stanove svojih oca i majke je prodao, a to se ne spominje.
Ima jos i sa strane. Npr ako si predsjednik suda u dobroj si poziciji da guzzis advokaticu, pises tuzbe, zalbe, prigovore i sl , preporucujes je strankama a ona to naplacuje, osim vaggine dobijes od nje i u kešu naravno.
Treba da imaju 20k mjesecno pa bi bilo i pravde. Nemoze taj komunisticki sistem nikako... 90% ljudi misli da doktor, profesor, sudija trebaju imati istu platu kao bauštelac...
Nije problem sto imaju da jos ne kradu sa kriminalcima
“Nezavisno” pravosudje...
Da vam nije malo. De narode dajte im još sevap je
jadno zaradjuju ... pa svaki malo jaci cevabdzija ih moze kupiti. veliki rizik za drzavu ...
MENSUR KARADŽA Član Rođen 1977. godine u Doribabi, Općina Jajce. Diplomirani pravnik. Rukovodilac pravne i administrativne službe Rijaseta IZ u BiH.
Prosto. Da bi neko bio na funkciji sudije ili tužioca u BiH moraš biti korumpiran.
Med i mlijeko kod njih, njihov interes jeste samo vlastiti, ovdje je samo ono sto jednostavno mora da se zna jer je na njihovima imenima a sa strane uzimaju barem tri puta ovoliko. Dok borci koji su stvorili sve ovo i omogucili im ove fotelje prose i nemaju jednu marku od ove kvazi drzave.
Tuzitelji koji nikad nisu osudili nekog iz hdz za kriminal.zovese tuziteljstvo dragana covica a ne bih tuziteljstvo i sudstvo
Eeeee.... još samo da rade svoj posao kako treba :(
Ma brate.,ko misli da je lako biti sudija.-i da treba nekome presuditi,.eto mu taj posao pa neka radi,.
Sve su to normalna primanja za obrazovane ali kada bi radili posao. Evo Tegeltija prima platu a ne radi.
Nije problem koliko legalno uzimaju nego koliko uzimaju mita!