Komentari (386)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dnevna doza gluposti
Sada neka se Hrvati i Srbi skontaju gde su i na cemu su tj kako ce i sta ce dalje!!!
Kako je lijepo rasplamsati maštu narodu sa ovim bajkama dok kradu gdje god stignu,zapošljavaju nesposobne,lažu,varaju i sve to preko 20 godina. Samo selam ajek brate!
A hoce li biti izbori u Mostaru?
nema abosolucije za SDA, HDZ i SNSD bez obzira sa kakvim prijedlozima dosli. SDA, HDZ i SNSD su izdajnici radnih ljudi i gradjana, nacional-socijalističke, fašističke organizacije koje treba što prije ukinitu! A, a, a prije svega oduzeti sve novce, zlato, pogone i dobra koja su stekli oni i njihove sluge!
Kakva drzava? Masta moze svasta.
Dnevna doza anti dejtonskog sranja
Sta je babi milo to joj se i snilo.
I onda je svizac zamotao čokoladu...
Ovo su instrukcije viših sila... Rebalans odnosa... Na kraju će ovako morati biti za 5, 10, 15... 30 godina... Znaju to svi pa i Dodik...
Imali smo sve. Danas nemamo ništa. Tvoj babo pojeo g....o
Nista radna atmosfera, poslovi i odlasci masovni.. Samo politikanstvo... Zato vas i mrze raja.. Sto nista konkretno.. Samo ta talasanje
Lijepi su ovo zakljucci.. Samo nikad visr za vas moj glas nece otici! Gamad
Ove zanima ustrojstvo, dok im narod krepaje od gladi.
SDA SDA SDA
Naucna fantastika ...
Izgleda da ćemo opet opet ratovati.... ovo je zemlja tri naroda. BiH nije samo vaša, niti će ikad biti.
Ovu dejtonsku platformu i "tranziciju" su izmuzli maksimalno. Sad treba izvršiti reorganizaciju i krenuti u novi "tranziciju" iz šupljeg u prazno u kojoj će se opet isti i njima bliski moći nemilice i nekontrolisano bogatiti na račun irgeta koji pokušava živjeti jedan običan, lijep život i radovati se "običnim" stvarima (a zapravo najbitnijim) - porodici i razvoju iste.