Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad ih vidim ovako poredane, kontam "i oni su nekad bili djeca".... vidim malog Dilfa kako ganja kokoške preko livade..... djevojčicu Željku kako se igra sa autićima..... malo Mikija kako hrani gice..... žutokosog Bakija kako piči u mekteb ;)
👍👌🙊
Iz pouzdanih beogradskih izvora znam da Dodik kao mali nije samo ganjao kokoši preko livade, nego bi ih i NATICAO kad ih stigne. Seksualno je nikakav pa vidite nema nekih seksualnih afera !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nastavak od prije par dana: Dodo: Čoviću poslao sam ti pismo gdje kažem da dogovr pada u vodu Čović: OK, neka si treba malo pred izbore sakupiti glasova. Treba Bakiru javiti Dodo: Javio sa ja, sad ćemo malo zakuhati u medijima, a mi se vidimo u kafani hehe Bakir: e raja ovo smo pravo dobro izveli...evo nama glasova opet i sigurni smo još četiri godine
(⌐■_■)--︻╦╤─ BANG!
Tko ih ne zna skupo bi ih platio. Da budem iskren nisam citao clanak; ne citam nista sto ima veze sa nasim "elitnim" politicarima. Da mogu cijeloj ekipi sa slike bi opalio po jednu samarcinu za svako zagadjenje nepotrebnim dezinformacijama, manipulacijama i sl... koje odasilju u medijims od 0h-24h, bolje nisu zasluzili. Hvala lijepa.
Dodik: Karte na pregled?!
ALOOOOO KLIX NE MINIRAJ VISEEEE NAPADAJ PO NJIMA STA IH REKLAMIRATE kao da zivite od ljudskih komentara, je.. mi se za ove glavurde nahapali su se da imaju jos 4 zivota raskosna.... ocu da crknu krepaju nestanu i da dodje crnac iz Afrike i da vodi ovu zemlju, sam...
ovaj Bakir mora stvarno uvijek sa sobom nositi teglu vazelina
Sve za raspad, krmak debeli
Sarajstan na aparatima .... buhahahahahahah
Vrhbosna. Lepo, slovensko ime Sarajeva.
Svima koji glasaju za vas želim dugu i tešku bolest bez lijeka i patnju do sudnjeg dana, uh zaboravio sam da ste već obolili i to mentalno.
Ovde se nezna ko koga hadei, Politicari ko pokamo go ceraju se preko medija ✋✊👊.
Još da Mićo zapjeva: "Ne može nam niko ništa"
sevap uletiti ovdje i nalupati ih
Prodaje nas Bakir-Seka Izetbegovic (SDA) iz dana u dan, uz sutnju Fahre-Pudlice Radoncica (SBB), potpunu nezainteresovanost Pedje Kojovica i Sabine Cudic (Nasa LGBT stranka). Druge stranke barem su reagovale.
jeste li vidjeli ivanic kupio novo auto 200 hiljada km. audi a8, jelle da smo mi glup narod al ono baš baš ? njegov stari je star 8 godina i presao je 250 hiljada km.
Na ovom klix.ba komentarišu ružne stvari Đikani ili ovih sa lista za lokalne izbore, kao što je ovaj nosao "od vrata do vrata" lažni propagandni materijal. Pogledajte. ..............................................http://faktor.ba/policija-ustanovila-anonimne-letke-protiv-nacelnika-efendica-dijelio-kandidat-sa-liste-sdp/
Prvo dva losa na Milosa, Milos ih zavadi pa ih onda miri ;)