Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovo zamislili da nas peljese po 1m2 PRIVATNOG stana, a na ime odrzavanja zajednickih dijelova zgrada?! Halo, genijalci - privatna kvadratura nije zajednicka! Odjebaus!
sve ove zakoni dondose blesimetri koji apsolutno nemaju niti sluha niti bilo kakvih drugih kvaliteta iz ove oblasti. zašto se ne poštuju zakoni koji već važe, a koji se sistemski krše upravo od strane ovih tzv. zakonodavaca.
Clanak bi bio puno korisniji da se navelo kako doci do zakona u cjelosti ili barem neki djelovi koji su sada drugaciji. Ovako je ostalo na osam pasosa teksta koji nista nisu rekli vise od samog samog. Dajte malo novinarstva. Barem mrvu.