Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix, objavite govor Covica o trecem entitetu... Zasto poslije 6 dana niko to ne objavljuje? Objasnite citaocima zasto ne objavljujete taj video, a o Dodiku citamo svaki dan?
Hebote i Covic i Dodik a i Bakir koji te hrani sendvicima
SDA je isti kao i HDZ i SNSD - isto nacionalističko smeće koje uživa u svojoj konstitutivnosti
Hvala Vam, Ekselencijo, naša baroneso. Nek Vas Bog čuva i da vam snage na Vašem plemenitom putu.
Nemam baš neke idole, al' ova žena i njena obitelj su mi najbliže tome. Da ih ima više i da se ljudi ugledaju na ovakve ljude, gdje bi nam bio kraj.
otisla ono da radi sta prodaneh bosnje najbolje znaju a to je da kmecis i pokusaj da mu izdudlas, jer bosnjo shvatio dok su turci vladali ovde da je to najbrzi i najlaksi nacin zadovoljiti nekoga koji je jaci
Po onom sta je baronesa rekla, ona je stvarno za nas "plave krvi".. svaka joj rijec dukata vrijedi..
U svom obraćanju gospođa Helić je gurnula pod tepih dva naroda koji za nju ne postoje. Pod tepih je Helićka gurnula i čitav jedan entitet. Nefunkcionalnu feederaciju sa silnim kantonima, vladama, ministrima i poslanicima stavila u kontekst cijele BiH: "Dejtonska Bosna ima 3 predsjednika, 13 premijera, 14 parlamenata" iako RS ima jednu vladu , jednog premijera i 1 člana BiH predsjedništva.
A sto se ovi caste titulama.Cuj "plemeniti lord". Ne znam da je i jedan lord plemenit, znam samo da su uvijek otimali i zivjeli na racun sirotinje.
Koliko god vi predstavljali Srbe kao nacionaliste ne moze se zaobici cinjenica da vi pravite krizu, da vas nacionalizam je kocnica ove zemlje. Hrvat i Srbin nista bosnjacko u Bosni ne zele, ne svojataju istoriju kao sto vi radite, nisu sami sebe prozvali Bosnjacima da bi zbog slicnosti naziva svojatali Bosnu kao samo njihovu. Ne zelite da prihvatite federalno ustrojstvo zemlje i konstutivnost naroda.
samo palamud.. nista konkretno....ili uradite ili nemojte pricati...
Draga naša
Arminka vrati se bona ovde da živiš, lahko je palamuditi kad ti je dupe na mehkom londonskom kauču.
Postovana Baroneso Arminka Helic, svaka ti je rijec koju si rekla u ovom govoru,zlatna.👏
@FreelancerSatelit..Jedini koji ovdje istresaju huju su velikosrpski botovi.Svi normalni Hrvati,Srbi,Bosnjaci i ostali, u Bosni i Hercegovini,zele demokratsku drzavu uredjenu prema principima EU,a ne Sjevernu Koreju.
Na prvi pogled ko da je glumica u Horror Filmu razcupana ruzna jadna joj nana , malo bolje kad se zagledas vidis ladica ili stara pisaca masina vilicu tipicna Bosnjo genetika da joj najljepsa Hana (s) Kobilje Glave nije sta u rodu ......
Haha, a što ti smeta njena genetika (koja je btw. crème de la crème ičega što ćeš stresti u svojoj balkanskoj močvari) - trigira te plava kosa, plave oči? Da mi je znati zašto.
Jarane, jel' iko primjetio da se niko od nasih politicara ne pojavljuje u medijima. Kukavice se povukle a nije ni zapucalo moj boze
Kme kmee kmee please help
Toliko pameti i angazmana kod nekoliko pametnih Bosanki dok se nase politicke efendije bave tracevima, sitnim sicarima i svojim ducancicima.
Sta me boli za govor. Kad izglasaju sankcije onda cu joj cestitati. Ovako, jos jedna suplja