Lagumdžija i Dodik se dogovorili
0
Proces u vezi s IPA sredstvima se finalizira
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi to kako vam sukne, jednom su srbi bosanci sa pravoslavnom vjerom a drugi put nisu bosanci pa odlucite se vec jednom jesu li srbi za vas bosanci ili nisu ako nisu onda se trebaju odvojiti a ako jesu onda imaju ista prava kao i muslimani i mogu isto tako da predstavljaju bosnu kao i muslimani.
ZA PAARE SE DOGOVORIŠE LAKO A ZA OSTALE STVARI NE ŽELE SE NI DOGOVARATI NJIMA JE DOBRO I OVAKO 6 MILIONA ZA DEMINIRANJE TERENA,90 MILIONA ZA NJIH-POLITIČARE A NARODU Q RAC.I TAKO UVJEK SAMO ŠTO ĆE NAROD VRAĆATI TE PARE.
U svakom slucaju genocdna tvorevina-cettnitet ce nastaviti FASISTICKU DIKTATURU HEGEMONIJE SERBA DIKTAORA I OKUPATORA...!!! Hocemo Ustav Republike Bosne i Hercegovine...!!!
\"glasnogovornica Delegacije Evropske unije u BiH i EUSR-a Zora Stanić.\" Jos jedna genocidasica-serb koja predstavlja BIH-u pa DA LI IMA BOSNJAKA bilo u KOJOJ MEDJUNARODNOJ INSTITUCIJI DA PREDSTAVLJJU BIH-U...?!!!