Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unitarističko-fashistička politika neće proći, naravno, džaba je Mesar koji kupuje (a ne plaća glasove) držao one dvije trebe u karantinu. Živjela moja domovina BiH ravnopravnih naroda, dolje sarajevski milošević Zlajoglu i njegovi mesati i zubari crnokošuljaši!
@mir to samo tice znaju i sax i američki ambasador...inače njihov dobar prijatelj
Ako u mom postu vidiš da sam pristalica HDZ-a - onda si pan-glu do daske. Ja sam protiv Valtera i koalicije SDP-HSP, jer je ona pretstavlja potvrđivanje činjenice da su političari spremni na sve i sa svakim. A, opet, Valter ti je jedan egoista koji se plaši da će proći i ovaj mandat a da ga neće biti nigdje. Takvi su opasni. Pokazat će to vrijeme. Valter možda i napravi Zapadnu njemačku od Sarajeva, ali mi u SBK smo ga nadrljali totalno, jer nas (za kaznu!) nigdje neće biti. Valter nam uređuje FTV, sa-x... a pogledajte kako se ponaša prema novinarima koji mu ne zanose jajca u krivini. Na FTV nikad nećeš ni čuti ni riječi o aferi \"reket\". Valter se koristi komunističko-žbirskim medotama. Nadrljali smo, zapamti!
Problem je u lopovu Čoviću i njegovoj želji da vlada po svaku cijenu. Zato se koriste svim mogućim opstrukcijama ne vodeći računa o interesu građana i naroda . Oni u SBK imaju na svojoj strani 10 zastupnika, a na drugoj je 20 tj. 2/3, prema tome ne mogu nikako biti vlast.
ko gubi,ima pravo da se ljuti.nekako mi zao ovih gubitnika,treba sad provesti cetiri godine bez njih i stvarno ce mi faliti.
a sto je hdz dojavio za bombu, to je legalno, i sto ste ih sve istjerali iz zgrade pa su ih hdz batinasi trebali prebiti palicama i to je legalno.
Pokusavaju sve da zaustave izbor vlade. Oni misle da skoro cetiri mjeseca od izbora nije potrebno imati vladu. Ne znam ko njima dijeli plate i da im da jede.
Jb li te Bećir u dupe! Sve si u pravu. Odakle mi samo ono če? Dobro zapamtite ovo što vam rekoh!
@Alija Goro Piše se- će, a ne če i Bećir, a ne Bečir. Toliko o tvojoj pismenosti. Prezime ti pristaje.
Izgleda da je Kuduz simpatizer HDZ-a i da ga je pogodio moj komentar pa pominje moju pismenost. Savršeno sam pismen i jako dobro informisan po pitanju vlasti u SBK. Vijeme če pokazati da sam bio u pravu. Bez HDZ-a če nam sigurno biti bolje. SDP i SBB su najbolja kombinacija za SBK, ali šta je tu je. Pozdrav za Bečira!
E, moj Alija, de se malo poduči pismenosti. Misliš da će ti Valter nešto popraviti u SBK? Pa zar ne znaš da Valter brani (samo) Sarajevo? Boli Valtera rac-ku za SBK i Gluhu Bukovicu...
Nema od ovoga ništa. Vlast u SBK če biti formirana bez dva HDZ-a. 21 ruka u Skupštini če da podrži Vladu koju če činiti potpisnici platforme. Sve je dogovoreno. Lendo je premijer! HDZ je izbačen iz vlasti, a na sljedećim leti i SDA i eto nama boljih dana.
Tako treba. Kada god se silom i sistemom \"sad smo mi najjaci\" pokusava ignorirati citav jedan narod. Kako nitko ne vidi da je vec sada citava Federacija u blokadi zbog jednog nadobudnog politickog siledzije i narcisa. Ovaj kanton je svakako najgori na cijelom dunjaluku i bez toga. Najbolje ga je ugasit i proglasit bankrot.
STOKA !!! JE6EM SVE ONIMA KOJI SU VAS IZABRALI !!
sta je problem???