Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uprpili se sda botovi. Znaju da nemaju ni blizu dobrog kandidata kao becirovic. Gube monopol nad predsjednistvom. Cak ce dobar dio njihovih simpatizera becirovicu dati glas. A i ovi fahrini ce puci od muke. Ne znaju ni koga ce jer im scepo mozda zavrsi iza resetaka. Neizvjesna je presuda.
Kad stavim na sa jedne strane zvizdica, ustogljenog generala minhenske brigade koji ponavlja jedno te isto, zatim fahru koji ne zna bosanski jezik i koji se vucara po sudovima. Sa druge strane denis becirovic, doktor nauka i najaktivniji parlamentarac. Mlad i bez ijedne afere. Ne da cu mu dati glas nego cu lobirati drage volje gdje god stignem bez dinara. Covjek vrijedi i zelim takvog u predsjednistvu
Treba tebi jedna debela cuka ostalo znas sta treba.
Treba tebi jedna debela cuka ostalo znas sta treba.
Ova djevojka ima kapaciteta da bude izuzetno dobar političar za koju godinu.Samo naprijed
Ovo je lik iz pravi pornica a ne nuksic zlatko bakir i slicni.
Prelijepa djevojka
Preslatko kakve sve face izgmile trenutak pred izbore i svi su neki presjednici i potpresjednici nečega ... tuspase se i nazad kunjanje u foteljama.
Od tih 42000 članova SDP-a skoro pola glasa za SDA.
Poštujem vaš rad, ali ne treba biti toliko nekorektan. Članstvo je skoro pa jednoglasno reklo Denis Bečirović. Lik je i te kako pametan i vidi dalje malo i vaga dali da ide u tu utrku. On želi da bude član predsjedništva svih građana BiH i onih probosanskih orjentiranih. Ali on vidi vuka u grmu jer malo je onih koji vole BiH a mnogo onih koji vole samo sebe i vl džepove. Ima ta kočnica neka u SDP i DF oko "kurvanja" sa nacionalistima. Vidi to Denis
SDP je gubitnik sa Nikšićem
Da su pametni, izabrali bi Denisa Bećirovića kao predsjednika stranke i uzeli ove izbore..
Zasto je ova poprilicno nebitna osoba svaki drugi dan na klixu, ozbiljno pitam ako neko moze i zna da mi odgovori, hvala.
Kaže HDZ da bi oni da odluće ko će da bude kandidat SDP-a za predsjedništvo..
Damir Nikšić i niko drugi!!!
Samo Denis Bećirović do pobjede, ale, ale, ale!!!!