Svjedok na suđenju Kosu i drugima
0
Prizor koji niko ne bi želio da vidi
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kojiću ja cu da ti podam jednu prangiju da se kaznjavas sa njomm...Cuj levata sto igra igru da je nuracunjiv ! MAMLAZEEE kako god okrenes gorit cessss !!!
Civilizacija ? Ko je ta... gdje je ta... da prostiš... civlizacija ?
@bb Bosanska nacija ne postoji to postoji samo u vasoj ludoj glavi
Drugi put ne dirajte zene, djecu i starce i ne palite nase kuce. Povratna slijedi. Misevi.
historijske cinjenice nastanka genocidnog entiteta... ne moze 10000 dodika da iskrivi te cinjenice, a ni da skine sramotu sa srpskog naroda, jedino kad priznaju zlocin i ukinu sami genocidni entitet, jer samo podsjeca na njihova zvijerstva, i zatim prihvate BOSNU kao svoju drzavu, a stim i bosansku naciju...