Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast! Puno sreće i uspjeha u radu!
Ljudski i plemenito
Bravo. Bravo. Bravo.
Gospodji svaka cast, ali na pocetku teksta vidim da se krenulo s hvalospjevima kako je ona ucenike prihvatila. Uciteljice dobiju ucenike s posebnim potrebama u razred prihvatile to one ili ne, bile spremne za to ili ne. I sama sam u BiH radila kao uciteljica niz godina i imala djecu s pp u razredu. Borila sam se s radom kako sam znala jer za takav rad nisam osposobljena. Ta djeca su postigla napredak, ali sigurno bi postigla mnogo vise uz pomoc defektologa koji su se za takav rad skolovali!
Svaka cast za inkluziju ali bilo bi super i da svoju rodjenu djecu nauci da pripravnicima ne govori da su OBICNI PRIPRAVNICI i time umanjuju vrijednost njihove diplome nego da ih oslovljavaju sa nastavnice/nastavnice.
Čestitke
Sanela, svaka čast Častan i težak posao
osudjujem. retardirani učenici trebaju imati svoj razred, oni na granici svoj, glupi učenici svoj, osrednji učenici svoj a genijalci svoj. Jer inače samo se međusobno koče.
Admina zaprdim ti ...
Znači ona se nije otrovala ..vari ko krečana