Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
recesija je tamo od 96 good, necete vjerovati 2000 god serbin mi je cuvao auto na parkingu samo za 1 KM i to cetiri sata na 40 celzia. za ministre nikad i nije bilo niti ce biti recsije, ali nadam se da ce nasi sugradjani napokon svatiti politiku RS, da je ona napravljena prevarom na racun vasih susjeda i prijatelja.
Bilo je samo pitanje vremena. Ljudi su procitali sto sta o Balkanu, pa znaju da Srbi nikad nisu ni postojali u Bosni, vec su to Pravoslavci Bosanski koji su prolili silne krvi braneci Bosnu od Srba.
da nema dodika trebalo ga je izmisliti!on ce dokusuriti srbe ne treba im vanjski neprijatelj,zato:naprijed mile jos jace gazi kombajnom sto ih prije skrsis mi cemo mirniji biti!
Gdje je ovaj tip kupio svoju dilemu, u Topoli? Kad čitam ovu izjavu mora da ovaj tip neživi u realnosti! Sve što je on naveo nije tačno: - Poljoprivreda se neželi jačat, onda bi se puno manje importiralo - importeri bi izgubili veči dio profita, s time i "narodni političari" - potražnja za energiju/struju u europi se u prva tri kvartala 2012 povečala - zarada u šumarstvu treba da bude veča, potražnja u eu je ogromna (drvo važi kao pozitvni, zeleni proizvod - "ekonomska kriza u svijetu" = nije grčka cijeli svijet. A vanjsko-trgov. udio grčke, portugala, španije u R BIH je manji od 1% ovaj tip šmika narod, laže vam u lice a vi ovakim tipovima vjerujete. Mala ekonomija poput R BIH može da sa nekoliko manjim fokusima da u roku od 3 god da se poveča za 15 do 25 posto. Npr. Za 3 godine prehrambena industrija bi mogla porast za 1000 do 5000%. Broj 0 je tačan!!!! Pitanje je dali postoji politička volja i dali narod želi bolji život!!!!!
republika srpska je zakon. to je naša mati, naša dedadžbina. volimo te mati naša, živjela republika srpska, živo naš predsjednik dodo i njegov zamjenik vlajki. živjeli svi srbi diljem svijeta.
Te zlatne kašike su vaša izmišljotina,ta izjava NE POSTOJI srpska propaganda je išla do te mjere da vam je ispirala mozak 20 godina pa je sada teško doći u normalu primjer: neki oficir jna je između ostalog naveo u izvještaju o tzv tuzlanskoj k0loni da su zarobljeni srbi likv1diran1 na razne načine,jedan od njih je bio i ispaljivanje manevarskog metka u an.us hhahhahahhahahha srpska nejač se bacaju lavovima.... za tvoju informaciju,sud U BEOGRADU je prije par dana obustavio istragu protiv dvojice tuzlaka,Ilija jurišić je oslobođen a naredio je otvaranje vatre..... dug je spisak srpske propagande,mrsko mi pisat čuj zlatne kašike,to je nešto kao izgovor da je kosovo srce smrije
Ne volim hitlerove ideje, specijalno ideju Herceg Bosne. Ali svak je htio srbe unistiti ko ih je sreo, nije samo hitler..... Za te zlatne kasike uopste nema dokaza da je ikad spomenuto.... Alija je bar casno umro na slobodi, dok srpski heroji su brutalno silovani u zatvorima sirom Evrope.
Ma neka vi jedete zlatnim kašikama,kao što vam je Aljo obećao, pa nek odmah svi mi crknemo:)
@Bosanac Ma jok ba, njima je dovoljan njihov neo-fa.šiz.am, is.la.mo.faš.iza.m i če.tni.štvo od kojih se dotični i "do.je", vjeruj da oni više vole što je re.pu.bl.ika šu.m.sk.a nego da im djeca imaju šta je.sti, bo.les.tan je to narod jaro, davno pro.lup.ao i skr.en.uo s pameti, pa vidiš da ima razloga što ih je hi.ćo htio uk.lo.niti sa li.ca ze.mlje, i za njih i za ći.fu.te je bio u pravu, dok je naravno ona priča "ar,ij,sk,a ra.sa izn.ad svih" paglu priča i stvarno nije trebala! PS. N.A.J.E.B.E.M S.E M.A.T.E.R.E R.E.D.A.K.C.I.J.I N.A O.V.I.M F.I.L.T.R.I.M.A.!!!!
Daj Dodik obilježi međuentitetsku liniju,znaš kad si još obećao,obilježi malo manjim betonskim blokovima,dobro će doći povratnicima za temelje vanjaski We-Ce-a
ovome iznad: Dzaba ti sve, kad budete jeli jedni druge u RS od gladi, onda ti nece nista na pamet pasti :D
gdje je bosanska zastava hihihihihihih
I još nešto je intersantno dodati brate. Naime Bosna nije nikada bila niti će ikada biti dio srbije, dok s druge strane srbija jedno vrijeme jeste bila dio Bosne...
Od 01. 2011. do 01. 2012. 0,9 % negativnog rasta BDP-a! To je ALARMANTNA VIJEST koju treba pratiti prijelom BDP-a cijele drzave i svih zajednica opcina sa predlozenim HITNIM MJERAMA pokretanja privrede. Umjesto toga Slatki mali Hakala koji je ukrao bakreni kotao gleda nas sa naslovnice!? BiH tone. Kreditima se usporava slom. Medjutim, krediti ce stici na naplatu, a sta ce onda? Heliodromi na vrhovima zgrada su odavno spremni za brzi bijeg. Ostaje im samo da se ukrcaju i odleprsaju u zemlje u kojima ih vec cekaju tajni racuni pod brojem. Na kraju ce strane banke "olaksati" nase najvece kriminalce koji su opljackali cijelu drzavu i nikom nista... Ostaje samo da se vidi hoce li se naci i neki bijednik koji ce im jos pomoci za 100 KM da se docepaju heliodroma i zbrisu. Ne bi me iznenadilo da se i to desi. Sigurno ce se naci i takav koji ce to opravdavati time da kad mogu oni uzeti od sviju, moze i on uzeti od njih 100 KM, jer krasti od lopova nije grijeh.
... a u q-urac ko da je kod nas bolje...